SON DAKİKA



Haber > Gündem > Trabzon Bahçeli'ye hazırlanıyor

Trabzon Bahçeli'ye hazırlanıyor

26 Mayıs 2015 Salı - 10:33








Başbakan Ahmet Davutoğlu ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ardından Trabzon, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin mitingine hazırlanıyor. 28 Mayıs’ta Trabzon’a gelecek olan Bahçeli’nin Trabzon’a sık gelen liderlerden olmadığını da belirtmeliyiz. Önce Cumhurbaşkanı’nın, sonra Başbakan’ın, ardından Kılıçdaroğlu’nun mitinginden sonra Bahçeli’nin mitinginin nasıl geçeceği gerçekten merak konusu. MHP Trabzon İl Teşkilatı bu mitinge özel önem veriyor. Her fırsatta 7 Haziran Genel Seçimleri’nin Türkiye için dönüm noktası olduğunu ifade eden MHP çevreleri ve ülkücü camianın, Trabzon mitinginde nasıl bir performans ortaya koyacağını hep birlikte göreceğiz. MHP’li milletvekili adaylarından soyadları aynı olan Koray ve Yavuz Aydın ile Hüseyin Örs dışında seçim çalışmalarına ağırlığını koyan pek yok gibi.

Diğer yandan MHP’nin 6. sıra adayı olan öğretmen kökenli Hasan Suiçmez, sırasına aldırmadan seçim çalışmalarını sanki 1. sıra adayı gibi sürdürüyor. Suiçmez’in seçim bölgesi olan Araklı’da da çalışmalarına çok ciddi bir ağırlık verdiğini ifade etmeliyiz. Araklı’da her tarafa MHP bayraklarını ve kendi afişlerini astıran Suiçmez, bu çalışmalarıyla öne geçmiş durumda. Yazılı ve görsel medyayı da en iyi kullanan adayların başında bunlar geliyor. İl Başkanlığı adaylık sürecinde Koray Aydın’ın desteğini alan MHP İl Başkanı Muammer Demeli’nin, Bahçeli’nin mitingi için bütün MHP teşkilatlarını seferber ettiğini ifade edebiliriz. Çok uzun süredir MHP Trabzon Milletvekilliği görevini yürüten Koray Aydın’ın şehirde ciddi bir tabanı ve ağırlığının olduğu herkes tarafından biliniyor. Şüphesiz Bahçeli’nin Trabzon’la ilgili öne çıkaracağı projeler, oy oranına da yansıyacak.

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU’NA STK’LARDAN TAM DESTEK

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Trabzon mitinginde dile getirdiği ‘demiryolu, havaalanının yenilenmesi, yeni şehir meydanı, ikinci üniversite’ gibi projeler herkeste olduğu gibi bütün STK’larda da heyecan yarattı. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası, TMMOB ve diğer STK’lar, yıllardır demiryolunun hayata geçirilmesinin lobi faaliyetlerini ve çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle demiryolunun Trabzon’a gelmesi hem sanayi açısından hem de ulaşım açısından hayati önem taşıyor. Trabzon Limanı’na demiryolu bağlantısının sağlanması durumda, şehrimiz tekrar bölge ülkelerinin (Gürcistan, İran, Azerbaycan) ve Karadeniz’in ihracat üssü haline gelecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap