SON DAKİKA



Haber > Gündem > Trabzon'a ihanet ediyorlar!

Trabzon'a ihanet ediyorlar!

15 Mart 2015 Pazar - 09:19




AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Şeref Malkoç, demiryolu projesini hayal görenlere sert çıktı.





Malkoç, "Trabzon için demiryolu hayal değildir. Hayal diyenler de ihanet içindedirler" dedi. Trabzon’dan aday adayı olma nedenlerini açıklayan Malkoç, "Trabzon benim memleketim. Trabzon Türkiye'nin dinamosudur. Trabzonlu olmak farklı bir şey. Ülkenin neresine giderseniz gidin, önemli bir gücü vardır memleketimizin. Mesela en yüksek binaları Trabzonlular yapmıştır. En güzel camiyi Trabzonlular yapmış. Trabzon Türkiye'nin çimentosudur. Memleketimize hizmet etmek gayreti içerisindeyiz. Zor çetin ama zor bir yer. Enerjisinden faydalanmak istiyoruz" dedi.

HAYAL DEĞİLDİR

Bölgeye yapılması planlanan demiryolu projesini hayal görenlere sert çıkan Malkoç, "Trabzon için demiryolu hayal değildir. Hayal diyenler de ihanet içindedirler. AK Parti gibi çalışkan bir partinin tren yapmaması akıl dışı bir olaydır. Trabzon'un bunu arzu etmesi gerekir. Gürcistan yapıyorsa biz neden yapmayalım. Tren yolu yapılırsa orta Asya'ya giden yükler bu limandan geçecek. Herkes kazanacak. Eski ticaret tekrar canlanacak.

İYİ ANLAMAK LAZIM

Karadeniz'i en iyi anlatan Dokap projesidir. Başbakanımızın DOKAP ile anlattıkları bölgemizi şaha kaldıracak projelerdir. Başbakanımızın işaret ettiği işler hayata geçerse Karadeniz rahat bir nefes alacaktır" dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap