SON DAKİKA



Haber > Gündem > Trabzon'da mitingler başlıyor

Trabzon'da mitingler başlıyor

15 Mayıs 2015 Cuma - 10:03








7 Haziran seçimlerine geri sayım başladı. Siyasi partiler ve milletvekili adayları müthiş bir tempo ile seçimlere asılıyor. Trabzon’da ise artık gözler partilerin yapacağı mitinglere ve son hamlelere çevrildi. Seçime son bir hafta kala hem iktidar hem de muhalefet cephesinden çok önemli açıklamalar geleceği belirtiliyor.

Partilerin miting programları ise aşağı yukarı netleşti. Trabzon’da ilk mitingi 21 Mayıs günü saat 13.00’da CHP yapacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağı miting için hazırlıklar şimdiden başladı.  CHP mitinginden bir gün sonra ise 22 Mayıs’ta AK Parti Trabzon’da miting gerçekleştirecek. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılacağı miting, AK Parti’nin 6-0 hedefi noktasında önem taşıyor. 28 Mayıs tarihinde ise MHP Trabzon’da görkemli bir miting hazırlığı içinde. MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli uzun bir aradan sonra Trabzon’a gelerek miting gerçekleştirecek. 30 Mayıs tarihinde SP-BBP Milli İttifak alanda olacak. Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ve Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici mitingde yer alacaklar. Trabzon’da siyasi partilerin mitingleri Atatürk Alanı’nda gerçekleştirilecek.

YEREL SEÇİMİN RÖVANŞINI ALACAĞIZ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 14 Mayıs’ta Artvin’e geliyor. CHP lideri Artvin’de gerçekleşecek "İktidara Yürüyoruz" mitinginde konuşacak. Kılıçdaroğlu'nun, kurmaylarına Artvin için özel bir talimat vererek "30 Mart yerel seçimlerinin rövanşını Artvin’de 2-0 olarak istiyorum. Artvin’de birinci parti olmalıyız" dediği belirtildi. Yerel seçimlerde Artvin merkez belediyesi dahil Hopa, Borçka, Şavşat, Yusufeli, Murgul ve Arhavi’de CHP’nin seçimleri kaybetmesine Kılıçdaroğlu, "Yerel seçimlerde en çok üzüldüğüm illerin başında Artvin geliyor" diye sitem etmişti. CHP, Artvin’de sadece Ardanuç ilçesi ile Kemalpaşa beldesini kazanmıştı. CHP Artvin milletvekili aynı zamanda Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Av. Uğur Bayraktutan yeniden aday.

Bayraktutan, Artvin’de çok büyük bir uyanışın ve ayağa kalkışın olduğunu  belirterek "Cumhuriyet şehri Artvin, CHP’ye sahip çıkacak. Çünkü bu seçimin telafisi yok. Hepimizin birlik ve beraberlik içinde CHP’yi iktidara taşıması şart" dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap