SON DAKİKA



Haber > Gündem > Trabzonlu bu vaatlerin takipçisi!

Trabzonlu bu vaatlerin takipçisi!

04 Kasım 2015 Çarşamba - 08:26




Trabzonlu 1 Kasım’da Ak Parti’ye yüzde 66 oy oranı ve 5 milletvekili ile birlikte beklentilerden bile fazlasını verdi. Şimdi Trabzonlu tek başına ik





UMUTTAN ÖTE DESTEK 

7 Haziran’da yüzde 55 oy ile 4 milletvekili çıkaran Ak Parti’ye bu kez Trabzonlu yüzde 66 oy ve 5 milletvekili ile destek verdi. Trabzonlu seçmen şimdi Ak Parti’den seçim öncesi şehir için vaat edilen mega projeleri bir bir beklemeye başladı. AK Parti MKYK üyesi ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu seçim öncesinde “Bugün bir Trabzon varsa, bitecek mega projelerle 3 Trabzon yapacağız” vurgusunda bulundu.

11 MEGA PROJE!

Ak Parti, Trabzon-Erzincan Demiryolu, Güney Çevre Yolu, Akyazı’ya Şehir Hastanesi, Arsin’e Yatırım Adası, Yeni Havalimanı, İkinci Devlet Üniversitesi, Zigana Tüneli, Avrasya’nın en büyük limanı vaatlerine 1 Kasım öncesi turizm, İnovasyon Merkezi ve trafik sorununa neşter olabilecek 4 köprülü kavşak sözleriyle birlikte 3 mega proje daha ekledi.

KURTULUŞ TURİZMDE!

Şehir Hastanesi ile birlikte Araplara yönelik turizm yoğunlaşacak. Yeşil Yol’a tam destek verilerek, yayla turizmine ağırlık verilecek. Kış Turizmi kapsamında Uzungöl ve Çakırgöl’e iki ayrı kayak merkezi ile birlikte Vazelon Manastırı’nın restorasyonu ile İnanç turizminin geliştirilmesi sözleri verildi. Bölgesel kalkınmada en önemli araç haline gelen turizm konusunda, yerleri belirlenerek ‘18 Uzungöl’ vaat edildi.

TRAFİK ÇİLESİ BİTMELİ!


Bu vaatlerle birlikte Avni Aker’in yeşil alan yapılması, Yavuz Selim Stadı’nın korunması, Kongre ve Kültür Merkezi’nin kurulacağı sözü Trabzonluya verildi. Özellikle yaz aylarında çileye dönüşen trafik çilesine neşter vurmak adına da dört nokta olan Değirmendere, Kaşüstü, Atapark, Karşıyaka-Uğurlu’ya Köprülü Kavşak yapılması öngörüldü. Şimdi Trabzonlu Trabzon’a Trabzon katacak bu vaatleri takip edecek ve 4 yıl boyunca icraat bekleyecek.

Sezgin SEYDİOĞLU

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap