SON DAKİKA



Haber > Gündem > Uğur Dündar'dan bomba Ekrem İmamoğlu çıkışı: Sorumlusu o olabilir

Uğur Dündar'dan bomba Ekrem İmamoğlu çıkışı: Sorumlusu o olabilir

08 Şubat 2022 Salı - 11:15




Günlerdir elektrik verilemeyen Isparta’nın ve dur durak bilmeyen akaryakıt zamlarının sorumlularıyla ilgili Uğur Dündar’dan ilginç bir paylaşım geldi.





Ünlü gazeteci Uğur Dündar akaryakıt fiyatına gelen zamların ve Isparta’daki elektrik kesintisinin sorumlusunun Ekrem İmamoğlu olabileceğine yönelik kinayeli bir paylaşımda bulundu.

Isparta’da da 3 Şubat'ta 11 saat boyunca aralıksız yağan kar yağışı hayat felç ederken bunun üzerine günlerdir yaşanan elektrik kesintisi Isparta’da yaşayan vatandaşlar adeta ölüme terk edildi. Hükümet yaşana bu büyük skandalı örtbas etmeye çalışırken bu işin sorumlularına yaptırım uygulanıp uygulanmayacağı merak konusu oldu.

Dünyanın alım gücüne oranla en pahalı akaryakıtını kullanırken akaryakıt fiyatlarına gelen zamlara çare bir türlü bulunamıyor. Hükümet çaresiz bir şekilde gelen zamları pompa fiyatlarına yansıtmaya devam ediyor. Son gelen zamdan sonra 40 günde motorine yuvarlak olarak 4 TL zam gelmiş oldu.

ISPARTA VE MOTORİN ZAMMININ SORUMLUSU İMAMOĞLU OLABİLİR Mİ?

Gazeteci Uğur Dündar da bu iki olay karşısında hükümetin vurdumduymazlığını kinayeli bir Twitter paylaşımıyla eleştirdi. Dündar Isparta’da yaşanan elektrik kesintisi ve akaryakıt fiyatlarına gelen zamların arkasında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun olabileceğini belirtti.


Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap