SON DAKİKA



Haber > Gündem > Uraloğlu istifa ediyor

Uraloğlu istifa ediyor

08 Şubat 2015 Pazar - 11:53








Abdulkadir Uraloğlu, AK Parti iktidarı döneminde Karayolları Trabzon Bölge Müdürü olarak görev yaptı. Ardından Samsun'a bölge müdürü olarak atandı ve buradan da İzmir'e gitti. Uraloğlu halen İzmir Bölge Müdürü olarak görev yapıyor. 10 Şubat tarihine kadar İzmir Bölge Müdürlüğü görevinden istifa edip, Trabzon’dan milletvekili aday adaylığına soyunacak. Çalıştığı her bölgeye önemli hizmetler kazandırdı. Eski Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın tuttuğu bölge müdürlerinin başında geliyor. İzmir'de yerel seçimlerde Binali Yıldırım ile kapı kapı gezip AK Parti'ye oy istedi. Ege bölgesinde her kesim tarafından takdir gören bir isim. Uraloğlu aday olmasına olacak fakat Akçaabat ilçesinden bu dönem birkaç isim daha adaylık için sahaya iniyor. Bunların başında eski il başkanı Adnan Günnar'ın yanı sıra, Konya DSİ Bölge Müdürü Mustafa Uzun ve TBMM Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu yer alıyor. Akçaabat listesi bu dönem hayli ağır. Bakalım bu isimlerden hangisi listede yer bulacak?

TRABZON BÜROKRASİSİNDEN SADECE O

10 Şubat Salı günü mesai saati bitene kadar kamuda çalışıp da milletvekili adayı olmak isteyenlerin istifalarını verme zamanı. Bu yola baş koymak isteyen kamu çalışanları görevlerinden istifa edip istişarelerini hızlandırmış durumda. Bildiğimiz kadarıyla Trabzon bürokrasisinden istifa ederek milletvekili adayı olmak için bu yola baş koyan tek isim Vakıflar Bölge Müdürü Mazhar Yıldırımhan. Yıldırımhan milletvekili adayı olmak için kararını vermiş, 10 Şubat tarihinde mesai saati bitene kadar bürokrasideki görevinden istifa edecek.

GÜMÜŞHANE’DE PELİT ADAY ADAYI

CHP Gümüşhane eski il başkanı Erkan Pelit, milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Gümüşhane’de CHP çatısı altında uzun zaman görev yaptığını hatırlatan Pelit, "İl başkanlığından ayrıldıktan sonra partimin girdiği bütün seçimlerden oy kaybına uğrayarak çıktığını gördüm. Bu nedenle 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde aday adayı oldum. CHP için tüm çalışmaları yaparak halkımıza partimizi anlatacağım" dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap