SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Kılıç 'Olimpik Merkez'i açtı

Kılıç 'Olimpik Merkez'i açtı

23 Kasım 2013 Cumartesi - 13:50




Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Trabzon'da bir dizi açılış ve incelemelerdeki proğramı çerçevesinde geldiği Trabzo





Bakan Kılıç, Olimpik Merkeze gelişinde çiçeklerle karşılanırken kendisini bekleyen sporcularla yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti. Zaman zaman sporcularla şakalaşıp sıkıntılarını dinleyen Bakan Kılıç, yaptığı konuşmada, olimpiyat hazırlık merkezlerinin olimpiyatlara hazırlanan yetenekli ve başarılı sporcuların belirli kriterler dahilinde seçilerek elit düzeyde yetiştirileceğini söyledi. Bakan Suat Kılıç, açılışını yaptıkları hazırlık merkezinde tohumları toprakla buluşturacaklarını belirtti. Akyazı Spor Kompleksi'nde yer alan stadın 40 bin 61 kişilik olarak düşünüldüğünü ancak Trabzon'un Fatih Sultan Mehmet Han tarafından fethedilişinin yılı olan 1461 yılı ile simgeleştirilerek stadın seyirci kapasitesinin 41 bin 461 kişilik olacağını söyledi. Bakan Kılıç daha sonra beraberindekilerle birlikte Olimpiyat Hazırlık Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap