SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Köprü bitecek afetler önlenecek

Köprü bitecek afetler önlenecek

18 Ağustos 2015 Salı - 09:05




Trabzon DSİ 22. Bölge Müdürü Mahmut Berber ve DSİ 22. Bölge Giresun Şube Müdürü Mehmet Geldi, Duroğlu Belediyesini ziyaret ettiler.





Belediye Başkanı Murat Kılıçaslan ile birlikte Duroğlu’nda yapımı devam eden yaya köprüsü ve Aksu deresi ıslahı kapsamında yapımı devam edecek olan istinat duvarları için istişarede bulunan Berber ve Geldi, yerinde incelemeler yaptılar. Köprü yerinin aşağı çekilmesiyle bir süre geciken yaya köprüsü için Bölge Müdürü Mahmut Berber, en kısa sürede tamamlanıp vatandaşların hizmetine sunulacağını belirtti. Berber ayrıca, Aksu üzerinde yapılmış olan istinat duvarının da boyunun uzatılarak, oluşabilecek sel afetlerinden Duroğlu’nun geçmişteki sorunları yaşamayacağını dile getirdi. Duroğlu Belediye Başkanı Murat Kılıçaslan ise Duroğlu’nu geliştirmek güzelleştirmek adına yapılacak olan yaya köprüsü ve istinat duvarlarının önemine vurgu yaptı.

Mesut ERDOĞAN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap