SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Ordu ihya oldu!

Ordu ihya oldu!

17 Şubat 2014 Pazartesi - 09:01




Başbakan Erdoğan İstanbul’da düzenlenen "6. Ordulular Sevgi Şöleni"ne katıldı. Erdoğan, Ordu ve Giresun’un AK Parti ile güzelleşeceğini söyledi.





Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Aralık ayında Ordu'ya gittiğini, 632 milyon liralık yatırımı Ordululara kazandırdıklarını, Ordu Çevre Yolu'nu açarak Ordu trafiğini ciddi şekilde rahatlattıklarını söyledi. Erdoğan, şunları söyledi: "Ordu için çok daha önemli bir adımı attık. Çıkardığımız yasayla Ordu'yu büyükşehir yaptık. İnşallah, 30 Mart'ta Ordu artık büyükşehir belediye başkanını seçecek. Ordu'nun köyleri ve beldeleri artık mahalle oldu. Buralara ilçelerden ve merkezden çok daha yoğun hizmet akışı olacak. 30 Mart'tan itibaren Ordu'nun çehresi daha hızlı değişecek. Ordu'nun geleceği çok daha farklı bir rotada ilerleyecek. Kardeşlerim! Bütün bunların yanında, tabii şimdi o seyahatimde bir şeyi de unutmadım. Nedir o? Hemen Ordu'dan hareket edip Giresun’a geçerken, Ordu-Giresun ortak havalimanının inşaatını gittim kontrol ettim. Şu anda inşaat hızla devam ediyor. İnşallah bundan sonra yılsonunu belki de bulmayacak. Bundan sonra Ordu'ya gittiğinizde kendi havalimanınıza ineceksiniz.”
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap