SON DAKİKA



Haber > Trabzon > 3 dönem kuralına takılıyorlar

3 dönem kuralına takılıyorlar

17 Eylül 2018 Pazartesi - 11:43




AK Parti’de yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte adaylık heyecanı da başladı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, mev





AK Parti’de üç dönem potasına girenlerin akıbetine ise Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) karar verecek. Tüzüğün üç dönem kuralını esnetme konusunda MKYK’ya yetki verildi.

ŞEN VE NUHOĞLU

Hal böyle olunca AK Parti Trabzon teşkilatında üç dönem belediye başkanlığı yapmış isimlerin akıbeti merak konusu oldu. Trabzon’da üç dönem kuralına takılan isimler ise Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen ile Hayrat Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu. AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ‘Üç dönem kuralı geçerli olacak’ dese de sözlerine MKYK’nın istisnai karar alabileceğini ekledi ve ‘İlle de değişim olacak diye görevini yapan kişi değiştirilmeyecektir” dedi.

‘BURALAR BİZE MÜLK DEĞİL’

Daha önce gazetemize yapmış açıklamalarda siyasi hedefini sorduğumuz Erdem Şen, “Mahkeme kadıya mülk değil, buralar da bize mülk değil. Siyaset hedeflerle birlikte yapılır” diyerek siyasi arenada var olmak istediğinin mesajını vermişti.


Haber; Meryem AKGÜN

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap