SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Aday olamadı bastı istifayı!

Aday olamadı bastı istifayı!

23 Ocak 2019 Çarşamba - 11:22




AK Parti’de istifa furyası başladı. Trabzon Hayrat, Gümüşhane Kelkit’ten sonra Ordu’da da aday olamayanlar veya aday gösterilenlere tepki gösterenler





İSTİFA SESLERİ

31 Mart yerel seçimleri öncesi AK Parti’de istifa sesleri yükselmeye devam ediyor. Yeniden aday gösterilmeyen, aday olamayan veya aday gösterilenlere tepki gösteren isimler parti ile yollarını ayırırken bağımsız aday olmaya başladılar. Trabzon’un Hayrat ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu ve Gümüşhane Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz’ın ardından bu kes istifa sesleri Ordu’dan yükseldi.

MESAJ VERDİ YANLIŞ YAPILDI

Önceki gün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ordu adaylarını açıklamasının ardından Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık ve Fatsa İlçe Başkanı Cenan Kır AK Parti’den istifa ettiler. Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık, “Defalarca ifade ettim, dedim ki; burada hata yapıyorsunuz, yanlış yapıyorsunuz. Bu davaya yanlış yapan insanlar halkın önünde hesap vermek zorunda. Hiçbir irade halkın üzerinde üstünlük kuramaz" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap