SON DAKİKA



Haber > Trabzon > AK Parti Trabzon il ve ilçelerinde 62 aday adayı için pazar günü temayüle gidecek.. Büyükşehir’in tek adayı Gümüş oldu

AK Parti Trabzon il ve ilçelerinde 62 aday adayı için pazar günü temayüle gidecek.. Büyükşehir’in tek adayı Gümüş oldu

24 Kasım 2023 Cuma - 09:41




AK Parti’de pazar günü tapılacak E Temayül öncesi Trabzon’da ilçe belediyeleri için 61 aday adayı başvuru yaptı. Büyükşehir Belediyesine ise sadece iş insanı Türkay Gümüş müracaat etmesi dikkat çekti





ÜÇ İLÇEDE ADAY YOK

AK Parti’de belediye başkanlığı aday adaylık süreci sona ererken Trabzon’da toplamda 61 kişi başvuru gerçekleştirdi.  Trabzon Büyükşehir Belediyesi için başvuru yapan tek isim iş insanı Türkay Gümüş oldu.  15 ilçede aday adaylığı için başvuru yapılırken Hayrat, Tonya ve Vakfıkebir’de aday adayı çıkmaması şaşırttı.

ORTAHİSAR’A 3 İSİM ADAY

Merkez İlçe Ortahisar’da ise 3 isim aday adaylık başvurusunda bulundu.  AK Parti Ortahisar eski ilçe başkanı Temel Altunbaş’ın yanı sıra Ahmet Birinci ve Hasan Kahveci müracaat eden isimler oldu. 26 Kasım 2023 Pazar günü Beşirli Tenis Kortları Kapalı Spor Salonunda  gerçekleştirilecek olan temayül yoklamasında partililerin görüşü alınacak.

HABER: SAFİYE SELÇUK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap