SON DAKİKA



Haber > Trabzon > AK Partili başkan adayının başına gelen; PİŞMİŞ TA

AK Partili başkan adayının başına gelen; PİŞMİŞ TA

14 Kasım 2018 Çarşamba - 12:10




AK Parti Şalpazarı Belediye Başkan aday adaylarından İbrahim Kahraman, İl Başkanı Haydar Revi’yi ziyaret etmek için geldiği Trabzon’da adresi şaşırıp





Trabzon’da önceki akşam ilginç bir olay yaşandı. AK Parti’den geçtiğimiz günlerde Şalpazarı Belediye Başkan aday adaylığını  açıklayan İbrahim Kahraman, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’yle görüşmek için Trabzon’a geldi. İl binalarını karıştıran talihsiz aday adayı, AK Parti il binası yerine İYİ Parti il binasına girdi. Binanın içerisinde de durumu anlamayan Kahraman, İYİ Parti ilçe başkanları toplantısının yapıldığı salonda kendini buldu.

‘BAŞKANLA GÖRECEĞİM’ DEDİ

Burada İYİ Partili ilçe başkanlarıyla tek tek tokalaşan dalgın aday adayı, kendisinin Şalpazarı belediye başkanlığına talip olduğunu ve il başkanıyla bir  randevusu olduğunu söyledi. İYİ Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Şennaz Yılmaz, Kahraman’a seslenerek, ‘Ben sizi tanıyamadım, ne zaman İYİ Parti’d en aday adaylık başvurusu yaptınız’ dedi. Bu sözlerin ardından partileri karıştırdığını anlayan Kahraman toplantı salonunu terk ederek AK Parti il binasına geçti.

KUVVETLİ: ÇAY İKRAM EDEMEDİK

Yaşanan bu ilginç olay ‘aday adayı parti binasını mı bilmiyor’ yorumlarına neden olurken, bazı isimler de, ‘dalgınlıktan olabilir’ yorumunu yaptı. Kahraman’ın AK Parti ve İYİ Parti il binalarının yan yana olmasının azizliğine uğrayıp uğramadığı ise merak konusu oldu. İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, “Kendisini ilçe başkanı arkadaşlarımız karşıladı ve uğurladı. Çay ikram etmek istedik ama salondan hızlıca çıkmış” ifadelerini kullandı.


Haber: Furkan YİĞİT

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap