SON DAKİKA



Haber > Trabzon > AK Parti'nin Trabzon adayları tanıtıldı

AK Parti'nin Trabzon adayları tanıtıldı

03 Şubat 2024 Cumartesi - 10:37




AK Parti Trabzon İlçe Belediye Başkanları aday tanıtım toplantısına telefon bağlantısı ile katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İnanıyorum ki 31 Mart gecesi Trabzon çok daha farklı bir şahlanış ile yoluna devam edecektir." dedi.





Ak Parti Trabzon'da belediye başkan adaylarını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uzaktan bağlantı ile katılımı ile açıklıyor.

CANLI YAYINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN 




DURMAK YOK YOLA DEVAM 

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan telefon bağlantısı ile tanatım toplantısına bağlanarak şunlarıı söyledi  ;

İstanbul'dan sizlere selam ve sevgilerimi gönderiyorum. Bugün ki Trabzon aday toplantısının ço güçlü geçtiğinin haberini aldım. İnanıyorum ki 31 Mart gecesi Trabzon çok daha farklı bir şahlanışla yoluna devam edecektir.Bunun için gerek ana kademe, gerek gençlik kolları gerekse kadın kollarımız şu kalan günlerde çok çok iyi çalışacağından eminim buna hazırmıyız ? Öyleyse durmak yok yola devam 




AK PARTİ BELEDİYELERİ TÜRKİYE'NİN ALT YAPISINI DEĞİŞTİ

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz ;

2000'li yıllara kadar ihmal edilmiş Türkiye'nin alt yapısını yıllardır yeniden inşaa ediyoruz.Samsun'da uzun seneler belediye başkanlığı yaptım. Samsun'da denize akan kanalizasyonu, sahili parsellemişlerle senelerce mücadele etmiş ve Trabzon gibi Samsun'daki vatandaşlarımıza kazandırmış bir kardeşinizim. Ak Parti büyük alt yapı projeleri ile çok mücadele etmiş ve çok vakit kaybetmiştir. Ama şunu bilmelisinizki kardeşlerim alt yapı hizmetleri tamamalamadan üst projelere ağırlık vermek mümkün değildir. Ak Parti belediyeleri senelerce bu alt yapı sorunları ile mücadele etmiştir.Murat beyin Trabzon'da 5 sene boyunca alt yapı için verdiği mücadelenin şahidiyim. İnşallah Ahmet kardeşimizde bu hizmet yarışını kaldığı yerden devam edecek.




SANDIKLARI PATLATACAĞIZ


Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ;

Ulaştırma Bakanı olarak Tanjat, Karadeniz Sahil Yolu ve Zigana Tüneli’ne kadar birçok iş yaptık. Yaptığımız işler kabul edilmiş,  insanlar gelecekte ne yapacaksınız diye soruyorlar. Bir kaçını sizlerle paylaşayım. Murat Zorluoğlu başkanımızın başlattığı kent içi raylı sistem projesini Ulaştırma Bakanlığı bünyemize aldık ve detaylı çalışmalara başladık. Hızlı treni biliyorsunuz Ankara’dan Sivas’a ulaştırdık. Şimdi Kırıkkale’den Çorum’a oradan Samsun’a ulaştırdık. Sonrasında da Samsun ve Sarp’ın Trabzon’un da içinde bulunduğu çalışmaları başlatıyoruz. Artık eyleme geçtik artık bunu bütün Karadeniz ve Trabzon bunu görecek.

Bir çok liyakatli arkadaştan birçok aşama geçilerek yoklama ve ankete kadar Trabzon’dan katılan 76 kişlik kurulu dinleyerek karar verdi. Hayırlı uğurlu olsun. Bir çok liyakatli arkadaşımız vardır evet ama karar verilmesi gerekiyordu ve verildi. Durmamız gererken bir nokta arıyorsanız, Murat Zorluoğlu’nun durduğu yerde duracağız. Bu duruşu sergilediği için Allah razı olsun. İlimize ve ülkemize güzel hizmetler yapacağına inanıyorum. Bu salondan öyle bir ses vereceğiz ki, bütün 18 ilçemiz duyacak. Sonra Rize duyacak, Giresun duyacak buradan nasıl bir ses çıktı diye. Ordu duyacak neresi kaldı Zigana Tüneli’ni yaptık ya Gümüşhane duyacak. Biz tekrar AK Parti belediyeceği ile devam etmeye hazır mıyız? Büyükşehir başta olmak üzere bütün ilçeleri almaya hazır mıyız?  Bütün komşu illere bu sesi duyurmaya hazır mıyız? Allah sizlerden razı olsun, gazamız mübarek olsun. Sandıkları patlatacağız inşallah.




CUMHURBAŞKANIMIZ GİBİ ADAYLIK SÜRECİNDE ENGELLERLE KARŞILAŞTIM


Ak Parti Büyükişehir Belediye başkan adayı Ahmet Metin Genç;

Görevimiz sıfatımız ne olursa olsun, hem ülkemizin geçtiği bu tarihi süreçte güçlü Türkiye tarihte altın harflerle yazılacak. Bizde bu kutlu yolda görev verildi ve bize böyle bir sorumluluk nasip oldu. Cumhurbaşkanımız gibi benimde bu süreçte karşımızda engeller çıktı. Bizler partinin ilk kadrolarında yer almış şuanda da salonda bulunan kurucu il başkanımız İbrahim Keskin'in yönetiminde yer almıştık. Mühim olan zor zamanlarda siyasete başlamaktı hepsinden Allah razı olsun o zor zamanlarda bu taşın altına elimizi koyduk. O günlerden bugüne geldik il başkanlığı görevinde bulunduk, akabinde Ortahisarımızın kurucu belediye başkanlığı görevinde bulunduk. Biz hep buna inanıyoruz cenabı Allah hizmetide nasip ederse yapıyorsunuz. Az önce sayın Büyükşehir belediye başkanımızın söylediği gibi aslolan makam değildir. Görevimiz bittiğinde Trabzon sokaklarında selamının alınmasıdır. 



BAKİ KALAN KUBBEDE HOŞ BİR SEDA İMİŞ


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu;

Yaklaşık 5 yıldır bu şehre layık olduğu hayat konforu için hizmet veriyoruz. Ortahisar'ın alt yapısını tamamen yenilediğimiz çalışmalarda sona yaklaştık. Yeni ganita,dolmuş değişimi,yeni otogar,yalıncak sahil dönüşümü,Akçaabat sahil düzenlemesi gibi bir çırpıda sayacağımız bir çok hizmetimiz oldu. Bu hizmetleri yapmamızda bize destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Şimdi bayrağı bizden de daha iyi yerlere taşıyacak olan Ahmet Metin Genç'e teslim ediyorum.

Aday gösterilmedim diye bana bir çok kişiden 'Neden sessiz kaldın, neden tepki göstermedin' diyenler oldu. Ben Bingöl'de kaymakamdım, bundan önce çeşitli bakanlıklarda görev ve bazı illerde valilik yaptım.Tüm bu görevlerde Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın imzası vardı.Onun takdiri vardı tabiki benimde yaptıklarımın etkisi olmuştur ama onun imzası ile bu görevlere geldim. Bu kadar görevden sonra yeniden aday gösterilmediğimden dolayı en ufak bir tepki bile göstermede hakkım olmadığını düşünüyorum. Kalan 2 aylık süremde kalan projelerimizi bitirmek için elimizden geleni yaparken, 18 ilçede tüm adaylarımızın rekor oyu alması için elimden geleni yapacağım 



KİM KİMİNLE YÜRÜYOR ONA BAKMAK LAZIM

MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar;

Bizler MHP olarak önce ülkem ve milletim diyen Devlet Bahçeli'nin neferleriyiz.Şanlı tarihimiz bize böyle bir sorumluluk yüklemiştir. Önceki seçimlerde birlikteliğimizin temelleri atılmıştı. Şimdide önümüzdeki 31 Mart yerel seçimlerinde aynı şekilde Trabzon'un 18 ilçesinde var gücümüzle çalışacağız.

Beden ölür, çürür, cana bakın siz. 
Kim kiminle yürür, ona bakın siz. 

Bırakın dönsün dönme dolaplar, 
Haktan, Hakikatten yana bakın siz.
Ne Mutlu Türküm Diyene



HALKIMIZ İŞBİLMEZLERE EN GÜZEL CEVABI SANDIKTA VERECEKTİR

Ak parti Trabzon il başkanı Sezgin Mumcu ;

Ne mutlu bize ki partimiz ehil kadrolarla doludur.Aday belirleme çalışmalarıda bu güzel kadrolar içinde yapılmıştır. Seçilen belediye başkan adaylarımız şehrimize hakeden çalışmaları yapacaktır.Trabzon bu hizmetleri en iyi bilenlerdendir.Halkımız yapay gündemlerle kendini öne çıkaranları görüyor, bu işbilmezlerede gereken cevabı sandıkda vereceltir diyorum.Başta büyükşehir belediye başkanımız Ahmet Metin Genç olmak üzere yola çıkan tüm başkanlarımıza başarılar diliyorum. Trabzon şampiyon bir şehir şampiyonlukları,başarıları sever Ak Parti'de böyle bir partide inşallah tüm ilçelerde kazanan biz olacağız söz veriyoruz.

Cumhur İttifakının 3 ilçe belediye başkan adayının ta katılacağı aday tanıtım töreni bugün saat 11.00’da Beşirli çok amaçlı spor salonunda gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın uzaktan bağlanacağı programa Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz’da katılıyor

Bugün tanıtımı gerçekleştirilecek isimler şu şekilde:

  • Ortahisar: Ergin Aydın

Ergin Aydın Kimdir?


  • Akçaabat: Osman Nuri Ekim

Osman Nuri Ekim kimdir?

  • Araklı: Hüseyin Avni Çebi 

Hüseyin Avni Çebi Kimdir?

  • Arsin: İbrahim Küçük 

İbrahim Küçük kimdir?

  • Çaykara: Hanefi Tok

Hanefi TOK Kimdir?

  • Dernekpazarı: Mehmet Aşık

Mehmet Aşık kimdir?


  • Düzköy: Selim Çelenk

Selim Çelenk kimdir?

  • Hayrat: Mehmet Nuhoğlu

Mehmet Nuhoğlu Kimdir?

  • Köprübaşı: Ali Aydın

Ali Aydın kimdir?

  • Maçka: Koray Koçhan

Koray Koçhan Kimdir?

  • Of: Salim Salih Sarıalioğlu

Salim Salih Sarıalioğlu Kimdir?


  • Sürmene: Hüseyin Azizoğlu

Hüseyin Azizoğlu kimdir?

  • Tonya: Osman Beşel

Osman Beşel Kimdir?
 

  • Vakfıkebir: Muhammet Balta

Muhammet Balta Kimdir?
 

  • Yomra: Abdulkadir Özdemir

Abdülkadir Özdemir Kimdir?

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap