SON DAKİKA



Haber > Trabzon > AK Parti'ye karşı Volkan abi mi?

AK Parti'ye karşı Volkan abi mi?

23 Kasım 2018 Cuma - 18:25




AK Parti’de Trabzon için Oktay Saral isminin öne çıkmaya başladığı, Mazhar Yıldırımhan’ın da gündemde olduğu konuşulurken CHP’nin İYİ Parti ile birli





AK PARTİ'DE OKTAY SARAL MI?

AK Parti’de bütün gözler yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak olan belediye başkan adaylarının kim olacağı sorusunun cevabına çevrilirken Trabzon için öne çıkan ismin Cumhurbaşkanlığı danışmanlarından Of eski Belediye Başkanı Oktay Saral olduğu konuşuluyor. Erdoğan’ın masasının üzerinde Saral ile birlikte Mazhar Yıldırımhan’ın da olduğu konuşuluyor.

CANALİOĞLU BEKLENTİSİ

En önemli gelişme ise muhalefet bloğunda yaşanıyor. Bugüne kadar Büyükşehir için aday sıkıntısı yaşayan CHP yönetiminin eski Belediye Başkanı, eski milletvekili Volkan Canalioğlu’nu İYİ Parti ile birlikte ittifak adayı olarak gündeme getirmeye başladığı, Canalioğlu’na bu yönde teklif gittiği öğrenildi. İYİ Parti bir süre önce Canalioğlu’na teklif götürmüştü.

Haber: Kemal BEKTAŞ


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap