SON DAKİKA



Haber > Trabzon > ASKF’DEN VALİ YAVUZ’A ÇIKARMA!

ASKF’DEN VALİ YAVUZ’A ÇIKARMA!

21 Aralık 2017 Perşembe - 10:25




ASKF Yönetim Kurulu, Trabzon Valisi Yücel Yavuz’u makamında ziyaret ederken Yavuz Selim ve Söğütlü sahalarının son durumları hakkında bilgi aldı.





ASKF Yönetim Kurulu ve Akçaabattaki spor kulüpleri başkanları Trabzon Valisi Yücel Yavuz’u makamında ziyaret etti. ASKF Başkanı Cahit Erdem, Yavuz Selim Sahası konusundaki son durum hakkında bilgi almak istediklerini belirterek, özellikle tribün altındaki kulüplerimize ait soyunma odalarının mutlaka proje içerisinde değerlendirilmesi gerekiyor.

Söğütlü sahasının yıkılmamasını, yıkılması durumunda sundukları dosyada alternatif yerler önerdiklerini, özellikle Akçaabat'taki futbol sahalarının  yetersizliğine çözüm önerisinde bulunduklarını, Pelitlispor, Yalıncakspor ve Akçaabat Yelken İhtisas kulüplerinin sorunlarını ifade etti.

Vali Yavuz ise Trabzon’da gençlerin madde bağımlılığına bulaşmamaları için amatör kulüplerin yaptığı çalışmaları takdir ettiklerini, Söğütlü sahasının bir alternatifi yapılmadan yıkılmayacağını, bu konuda ASKF’nin duyarlılığını bildiklerini, Valilik makamına verilen dosyanın takibini Vali Yardımcısı Mahmut Yıldırım ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk’ün yapacağını söyleyerek, Trabzon’un özellikle turizm ve spor kenti olması için gayret sarf ettiklerini belirtti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap