SON DAKİKA



Haber > Trabzon > ASKON Trabzon'dan Öğrencilere Destek

ASKON Trabzon'dan Öğrencilere Destek

29 Aralık 2023 Cuma - 16:05




ASKON Trabzon Şubesi yüzlerce öğrenciye ücretsiz yemek dağıttı.





ASKON (Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği) Trabzon Şubesi, Cumhuriyetimizin 100. Yılında alkışlanacak bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Dernek Başkanı Tolga Sancak ve üyeler, bugün Trabzon Üniversitesi Söğütlü Fatih Kampüsü’nde öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerin yeni yılını kutlayan dernek üyelerinin, sınav öncesi başarılar dilerken 1500 öğrenciye yemek ikramında bulunduğu öğrenildi.

Derneğin Trabzon Şubesi Başkanı Tolga Sancak düzenledikleri etkinlikle ilgili, “Trabzon Üniversitesi Söğütlü Fatih Kampüsü içerisinde geleceğimiz olan öğrencilerimiz için hazırlamış olduğumuz yemek etkinliğimizde bir araya geldik. Öğrencilerimizin hem yeni yılını kutladık hem de kendilerine final sınavları öncesinde başarılar diledik. Genel Başkanımız Sayın Orhan Aydın’ın önderliğinde ASKON olarak gelecek nesillerimiz için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz” dedi.









HABER:İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap