SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Başkan Genç açıkladı! “Meydanda ne dediysek yerine getireceğiz”

Başkan Genç açıkladı! “Meydanda ne dediysek yerine getireceğiz”

11 Temmuz 2024 Perşembe - 13:52




Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Çarşıbaşı ziyaretlerinde açıklamalarda bulunarak, “Meydanda ne dediysek yerine getireceğiz.” ifadelerini kullandı.





Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, ilçe ziyaretleri kapsamında Çarşıbaşı’nda AK Parti ve MHP teşkilatlarıyla buluştu. Başkan Genç ayrıca İlçe Belediye Başkanı Ahmet Keleş ve mahalle muhtarlarıyla da toplantı gerçekleştirdi. İlçede esnaf ziyaretleri de yapan Genç, “Bu bir teşekkür ziyaretidir. Sizlerin desteğiyle beraber Türkiye genelinde büyükşehirler arasında birinci olduk. Hem siyaset yapan bir kişi için hem de yerel seçimde seçilen bir başkan için önemli bir güç. Bu gücü Ankara'da bana hissettiriyorsunuz. Çarşıbaşı’mızda kritik bir seçim yaptık. Cumhur İttifakı'mız olarak müthiş bir birlikteliği ortaya koydunuz” diye konuştu.

genc1.webp

YERİNE GETİRECEĞİZ

Başkan Genç, Çarşıbaşı’nda güzel işler yapacaklarını ifade ederek şöyle devam etti; “Geçen ay Çarşıbaşı’mızın itfaiye merkezi ihalesini yaptık. Hal ve şart ne olursa olsun, mazeret yok. Kaynak Trabzon'da yoksa Ankara'da arayacağız, gidip bulacağız. Bizi şikayet etme makamına seçmediniz. Sorunları çözme makamına seçtiniz. Onun için bu gayreti ortaya koyacağız. Artık büyükşehir belediyesini, başta başkanı olmak üzere ilçelerimizde hizmetlerimizle daha çok göreceksiniz. Meydanda ne laflar konuştuysak Allah nasip ederse yerine getireceğiz. Kıymetli bir belediye başkanımız var burada. Her fırsatta bir telefon kadar birbirimize yakınız. Taleplerini bize getiriyor, biz de çözmeye gayret ediyoruz.”

İYİLEŞTİRİLMESİ GEREKEN YOLLAR VAR


Çarşıbaşı’nın bütün sorunlarını yakından takip edeceklerini belirten Başkan Genç, “Ben Trabzon'da 22 senedir siyaset yapıyorum. Çalışacağız. İnşallah güzel işlerle beraber Çarşıbaşı’mızın beklentilerine karşılık vereceğiz. Burada yapacağımız projelerimizi hızlı bir şekilde hayata geçirmenin gayreti içerisinde olacağız. 23 mahallemiz var. İyileştirilmesi gereken yollar var. Hepsini yapacağız” ifadelerine yer verdi.

genc2.webp

MİLLET HİZMET BEKLİYOR

Çarşıbaşı Belediyesi ziyaretinde Başkan Ahmet Keleş ve muhtarlarla bir araya gelen Genç, “Beni Çarşıbaşı’nda daha çok göreceksiniz demiştim ve bugün de Çarşıbaşı'mızdayız. Muhtarlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Burada yüzde 57 gibi bir oyla şahsıma bir güven duyuldu, destek verildi. Bu çok kıymetli. Bu bize hem gurur verdi hem mutlu etti. Büyükşehirler arasında Türkiye birincisi olduk. Onun karşılığını da şimdi Ankara'dan pozitif ayrımcılık olarak alacağım, almaya da başladık. Bize desteği veren vatandaşlarımız bizden hizmet bekliyor. Bir yandan borcumuzu ödeyeceğiz, bir yandan da kaynak üreteceğiz. Burada söz verdiğimiz çalışmaları da bir bir hayata geçireceğiz" dedi.

DESTEK ALACAĞIZ


Çarşıbaşı Belediye Başkanı Ahmet Keleş ise, “Yaklaşık üç aydır Çarşıbaşı’na hep birlikte hizmet vermeye çalışıyoruz. Bizlere desteğini hiçbir zaman eksik etmeyen, Çarşıbaşı'nın herhangi bir talebi ile gidildiğinde koşulsuz ve şartsız yanımızda olan Ahmet Metin Genç başkanımıza, vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Ahmet başkanım, Çarşıbaşı’nın ihtiyacı olan bir hizmeti birinci sırada değerlendirip bize geri dönüş yapıyor, destekliyor ve çözüm üretiyor. Kendisine müteşekkiriz. Sorunlarımız var bunları da başkanımıza yine ileteceğim. Biliyoruz ki Çarşıbaşı olarak biz büyükşehir belediyesinden her zaman büyük destek alacağız” diye konuştu.

genc3.webp

BÜYÜK BİR ETKEN OLDU

AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hakan Kocaman da Başkan Genç’e ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileterek, “Başkanımız, büyükşehir belediye başkan adaylığı açıklandıktan sonra şehrimize çok güçlü bir heyecan getirdi. Çarşıbaşı’ndaki seçimleri kazanmamızda büyük bir etken oldu. Büyükşehir belediyeleri arasında ‘şampiyon şehir’ unvanını yaşattığı için ve Cumhurbaşkanımıza verdiği sözü de bu manada tutabildiği için Ahmet Metin Genç başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

SAFİYE SELÇUK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap