SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Başkan Zorluoğlu’ndan Gülcemal Projesi ile ilgili flaş açıklama: Harfiyat durdu projeye devam

Başkan Zorluoğlu’ndan Gülcemal Projesi ile ilgili flaş açıklama: Harfiyat durdu projeye devam

31 Mayıs 2023 Çarşamba - 12:45




Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, kamuoyunda Gülcemal olarak bilinen Beşirli Dolgu Alanına, hafriyat alımının 29 Mayıs itibariyle durdurulduğunu açıkladı





Editör: Barışcan ATMACA

GENEL KURULDA AÇIKLADI


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu dün gerçekleştirilen Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü’nün Mayıs ayı genel kurulunda önemli açıklamalarda bulundu. Zorluoğlu, Beşirli Dolgu Alanı ile ilgili bilgiler verdi.

TASFİYE İŞLEMLERİ BAŞLADI

Dolgu alanına hafriyat alımının 29 Mayıs itibariyle durdurulduğunu belirten Başkan Zoruloğlu tasfiye işlemlerine başladıklarını açıkladı. Büyükşehir belediye başkanı Zoruloğlu, “En batıdaki kısmın yani 150 dönümlük alanın kaba tasfiyesi gerçekleşti” dedi.

DOĞUYA DOĞRU GENİŞLEYECEK

Başkan Zorluoğlu, “Şimdi onu doğuya doğru genişleterek 250 dönümlük alanın tasfiyesi yapılmış olacak. Burada yol kodundan öteki taraftaki tahkimata kadar olan kısımdan bahsediyoruz. Orayı da hareketlendiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber: Erol TAŞKIN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap