SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Ben potansiyel vekil adayıyım!

Ben potansiyel vekil adayıyım!

07 Aralık 2022 Çarşamba - 10:11




Ak Parti kurucu İbrahim Keskin, Karadeniz’e konuştu.





Karadeniz Gazetesi’ni ziyaret eden AK Parti Trabzon Kurucu İl Başkanı İbrahim Keskin, 2023 seçimleri öncesi milletvekili aday adayı olacağının sinyalini verdi. 

Eski Başkan Keskin, “AK Parti’nin kurucu il başkanıyım, partimin her döneminde varım, her döneminde de olacağım. Her eylemin de de varım, olmaya da devam edeceğim. Partimin emrindeyim… Nerde görev verilirse yapmaya hazırım. Potansiyel milletvekili adayıyım. Seçimlerde görev verilirse, şeref duyarım. Trabzon’un her ilçesinde varım. Gerek siyaset, gerek hizmet alanında varım. Gönüllerin adamı, gönüllerin adayıyım. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’da bir neferiyim” dedi.

KESKİN’İN ‘KURUCU’ KİTABI ÇIKTI

AK Partili Keskin kaleme aldığı ve özellikle siyasi hayatını anlattığı, ‘Kurucu’ adlı kitabını Karadeniz Gazetesi Genel Yayın Müdürü Asım Kemal Güner’e hediye etti. Sunuş bölümünü Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in yaptığı eserde, Keskin’in Trabzon’da eğitim, ticaret ve siyasetteki emeklerine dikkat çekiliyor.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap