SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu’ndan Müjde!

Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu’ndan Müjde!

20 Haziran 2023 Salı - 10:56




Hedeflerinin 2023 yılında içme suyu tesislerinin tamamını hizmete açmak olduğunu söyleyen Zorluoğlu, “Trabzon’un nüfusunun yüzde 90’ından fazlasını arıtılmış su verme imkanımız olacak” dedi





Karadeniz Özel / Haber : Tuğba ÖZTÜRK

ÇALIŞMALARI İNCELEDİ


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu TİSKİ'nin yatırımlarını denetledi, Söğütlü, Yıldızlı Atık Su Terfili ve Cazibeli Hatlar Projesi ve Aydınköy Mahallesi’ndeki Ortaköy Grup İçme Suyu Şebekesi İkmal inşaatı alanında incelemelerde bulundu.

2023 İÇİNDE AÇILACAK

Zorluoğlu, “Hedefimiz 2023 yılında içme suyu tesislerini hizmete açmak. Bunlar tamamlandığında artık Trabzon’un nüfusunun yüzde 90’ından fazlasını arıtılmış su verme imkanımız olacak. Daha sonra şebekelere sıra gelecek. Değişmesi gereken şebekeler zaman içerisinde değişecek” diye konuştu. 

ELEŞTİRİLERE CEVAP

Öte yandan Van’dan müteahhit getirildiği yönündeki eleştirilere de cevap veren Zorluoğlu, “Burada uzun yıllardan beri yükleniciler ihaleye girip, iş yapıyorlar. Trabzonluların başka şehirlerde ihalelere girip iş yapmaları gibi. Fazlıoğlu inşaat burada 30 senedir iş yapıyor ve düzgün iş yapıyor” dedi.
detail-photo-fancybox-0

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap