SON DAKİKA



Haber > Trabzon > CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak: "Trabzon’u kendilerinin zannediyorlar"

CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak: "Trabzon’u kendilerinin zannediyorlar"

21 Temmuz 2024 Pazar - 14:20




CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, açıklamalarda bulundu.





CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, Trabzon’un geleceğini ilgilendiren, yön verilen kritik toplantıların kapalı kapılar arkasında yapılmasına tepki gösterdi.

Bak, “Bunlar ülkemizin tüm zenginliklerini kendileri ve yandaşlarına hak gördüler, kurdukları ucube sistemle kendilerini devlet zannettiler, Trabzon’u da kendilerinin zannediyorlar” dedi.

CHP’nin 31 Mart seçimlerinde Türkiye’de 1. Parti olduğunu ve Trabzon’un kalbi Ortahisar Belediyesi’nin kazandıklarını hatırlatan CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, “Seçimlerde büyük bir hezimete uğrayan AKP, bunun acısını çıkarmanın farklı yöntemlerini denerken Trabzon’umuzu cezalandırmayı da ihmal etmiyor. Biz ısrarla ‘ortak akıl’ dedikçe onlar ‘küçük olsun, benim olsun, bizden olan gelsin, taraf olmayan bertaraf olsun’ mantığıyla hareket ediyor Trabzon’a zarar veriyorlar. İşte bu zihniyetle 22 yıldır yönettikleri Trabzon’umuz her konuda çevre illerimizin gerisinde kaldı. “Trabzon” deyince mangalda kül bırakmayan AKP iktidarı, 22 yılda Trabzon’un neredeyse bütün değerlerini yok etti. Bunlar ülkemizin tüm zenginliklerini kendileri ve yandaşlarına hak gördüler, kurdukları ucube sistemle kendilerini devlet zannettiler, Trabzon’u da kendilerinin zannediyorlar” dedi.

"HİÇBİR TOPLANTIYA ÇAĞIRILMIYORUZ"

“Trabzon’un bütününü ilgilendiren kritik toplantılarda ve etkinliklerde CHP yok sayılıyor” diyen Bak açıklamalarını şöyle sürdürdü “Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Trabzon Kültür Yolu Festivali düzenlendi. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan Trabzon’a geldi. Davet edilmedik. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Trabzon ve Ticaret ve Sanayi Odasında “Enerji Koordinasyon Toplantısı” düzenledi. Davet edilmedik. Ulaştırma Bakanı Hemşerimiz Abdulkadir Uraloğlu’nun ulaşım planlaması toplantılarına davet edilmiyoruz. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Trabzon’a geliyor yine ne CHP’ye davet var, ne de Ortahisar Belediyesi’ne. Böyle bir şey olabilir mi? Yıllardır tek başınıza yönetmeye çalıştığınız Trabzon’un hali ortada. Yangından mal kaçırır gibi her toplantıyı, her etkinliği şehrin partilerinden, dinamiklerinden kaçırırsanız bedelini de siz ödersiniz. Trabzonlu bunun hesabını sorar. Bilimden, akıldan uzak, çıkara menfaate dayalı siyasetiniz maalesef Trabzon’umuzu da ülkemizi de bitirdi” dedi.

"TRABZON’DA TERÖRİSTLERİN KÖKÜNÜ KAZIYACAKLARMIŞ, HANGİ TERÖRÜN? "


İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın kamuoyunda da çok tarışılan ‘Trabzon'da terörün ve teröristlerin kökünü kazıyoruz’ sözlerine atıfta bulunan Başkan Bak, “Trabzon'u tanımadıkları o kadar belli ki Ali Yerlikaya ‘Trabzon'da terörün ve teröristlerin kökünü kazıyoruz’ diyebiliyor. Buradan İçişleri Bakanına hatırlatmak isteriz. Eğer terör ve terörizm ile ilgili bir güvenlik toplantısı yapılacaksa en son şehir Trabzon olur. Terör örgütleri ile Trabzon şehrinin aynı cümlede kullanılmasını asla kabul etmiyoruz. Trabzon halkının nasıl vatansever ve milliyetçi olduğunu herkes çok iyi bilir. AKP’nin artık kendi seslerini duymaktan vazgeçip Trabzon halkına kulak vermesini öneriyoruz” açıklamalarında bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap