SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Çömlekçi'de iki etap ihaleye çıkıyor

Çömlekçi'de iki etap ihaleye çıkıyor

31 Temmuz 2024 Çarşamba - 16:39




Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ankara’da TOKİ Başkanı Mustafa Levent Sungur ile bir araya geldi. Trabzon’a yapılacak yatırımların masaya yatırıldığı buluşmada Çömlekçi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nin 2. ve 3. etabının Eylül sonunda ihale edilmesi kararlaştırıldı.





Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mustafa Levent Sungur'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Görüşmede Trabzon’a yapılacak yatırımlar ele alındı. Kamulaştırma çalışmaları tamamlanan Çömlekçi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nin 2. ve 3. etabında sona gelindiğini belirten TOKİ Başkanı Sungur, Eylül sonunda ihaleye çıkılacağını belirtti. Başkan Genç ve Sungur, projenin süratle tamamlanması konusunda fikir birliğine vardı.

Tescilli yapıların tarihi dokuya uygun olarak restore edileceği Çömlekçi’de, yeni konut ve ticari alanların yapılacağını belirten Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Çömlekçi mahallemizdeki 2. ve 3. etap çalışmalarının 2026 sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. Projelerimize verdikleri önem ve destekleri için başta Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum’a, milletvekillerimize, Bakan Yardımcımız Ömer Bulut’a, TOKİ Başkanımız Mustafa Levent Sungur ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Çömlekçi’deki çalışmalar tamamlandığında mahallemizin çehresi değişecek ve şehrimizin güzelliğine güzellik katacak. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

İHA
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap