SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Dedeoğlu’ndan yeni Single: KEŞKE

Dedeoğlu’ndan yeni Single: KEŞKE

08 Ocak 2020 Çarşamba - 16:25




Sesi ve efendiliği ile müzikseverlerin gönlünde taht kuran Fikret Dedeoğlu’nun yeni single’ı “Keşke” bugünden itibaren yayınlanmaya başladı.





İstanbul, İzmir ve Ankara olmak üzere ülkemizde müzikseverler tarafından beğeniyle dinlenen Dedeoğlu’nun yeni çalışması müzikseverlerle buluştu. Yıldız Tilbe ile yaptığı “Unutamazsın” düeti dahil birçok şarkıya besteleri ile hayat veren ve sosyal medyada da en fazla takip edilen sanatçılar arasında yer alan Fikret Dedeoğlu, sahnelerin aranılan ismi olarak başarı basamaklarını tırmanmaya, müzikseverlerin gönüllerinde taht kurmaya devam ediyor.


Sanat dünyasının en vefalı sanatçılarından olan Fikret Dedeoğlu halk müziğinin unutulmaz ismi İbrahim Erkal’ın en sevilen şarkılarından ‘Unutmayacağım’ı günümüz soundu ile birleştirip müzikal mirasını yeni nesle taşımanın heyecanını yaşayarak büyük takdir toplamıştı. “Bi Sus”, “Bizden Uzak Olsun”, “Demedim mi”, “Derdi Cebimde”, “Dertler Gelmiş”, “Elveda”, “Eyvallah”, “Haklısın”, “Keşke”, “Namı Namert Olsun”, “Unutmayacağım”, “Unutamazsın” gibi sayısız besteye ve şarkıya imza atan sahnelerin aranılan ismi Fikret Dedeoğlu’nun yeni single ile müzikseverlerin ruhuna dokunmaya devam ediyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap