SON DAKİKA



Haber > Trabzon > DÜNYAYI VADETTİ SEZONA YETİŞMEDi!

DÜNYAYI VADETTİ SEZONA YETİŞMEDi!

08 Nisan 2018 Pazar - 09:30




Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nce Çamoba Mahallesi’nde yapılan Botanik Park, 258 gün gecikti. Başkan Gümrükçüoğlu’nun ‘Dünya turizmine hizmet edecek’





258 GÜN GECİKME
■ Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından 2014 yılında yatırım programına alınan Çamoba Botanik Parkı’nda taahhüt edilen süre doldu ancak parkın yapımı bitmedi. Şehrin turizmine ve yaşanılabilirlik düzeyine katkı sunacağı belirtilen proje sözleşme süresinden bu yana taahhüt edilen 940 günü de aşarak 258 gün gecikti.

BOZULMAYACAKTI
■ Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Çamoba Mahallesi’ndeki 103 dönümlük alana yapılacak Botanik Park hakkında, “Alanı Trabzon'un, bölgenin, ülkenin ve hatta dünya turizminin hizmetine sunacağız. Doğallığını bozmamak ve Botanik Park ana amacını da korumak gerekiyor” demişti.

SONUÇ AMACA AYKIRI

Ancak Botanik Park turizm sezonuna yetişmeyeceği yorumuyla etrafındaki beton duvarların doğallığı yansıtmadığı gerekçesiyle eleştirilerin hedefi oluyor. Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi CHP’li Burhan Cahit Erdem, “Duvarlar doğallığa da botaniğin amacına da aykırı, amaç ve sonuç çelişiyor” diyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap