SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Her şey daha güçlü bir Türkiye için

Her şey daha güçlü bir Türkiye için

11 Kasım 2017 Cumartesi - 08:31




Trabzon’un sevilen siması eğitimci Yasin Aydın, adının sıkça geçtiği AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı için konuştu. Aydın, “Aday değilim ancak veril





Trabzon’un renkli ve sevilen simalarından eğitimci Yasin Aydın son günlerde konuşulan konulara açıklık getirdi. Karadeniz gazetesine açıklamalarda bulunan ve adının sıkça AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı için geçtiği iddialarına yanıt veren Aydın, “4 yıl bu teşkilatın içerisinde görev yaptım. Ortahisar İlçe Başkanlığında başkan yardımcılığı görevini yürüttüm. Partimizi 2019 seçimlerine taşıyacak kadrolara genel merkezimiz karar veriyor. Yerelde de Sayın Bakanımız Süleyman Soylu başta olmak üzere, il başkanlığımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve teşkilat mensuplarımız bize bir görev uygun görmeleri halinde görevden kaçmam” dedi. 

HALKA HİZMET HAKK'A HİZMET...

Yasin Aydın, 2019 seçimlerinin önemine de değinerek bu zor dönemde herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini ifade etti. Aydın, her seçimin önemli olduğunun ancak 2019 seçimlerinin bir milat olacağının altını çizerek şöyle konuştu: “Ülkemizin düşmanları ortada. FETÖ’sü, PKK’sı, DHKPC’si, bazı haçlı ve Yahudi devletler… Bizlere diz çöktürmek, bunun yanında AK Parti’nin de ülkeyi yönetmemesini istiyorlar. Gördük ki, Avrupa artık sizin seçimlerinize aleni olarak etki ediyor. Eskiden dolaylı yapıyordu. Şimdi aleni yapıyorlar. Bu kadar zor bir dönemde siz kalkıp da ben bu işte yokum diyemezsiniz. Sizin devletiniz, vatanınız yoksa bugün üst makamlarda olmanızın ya da işlerinizin iyi olmasının bir anlamı kalmaz. Onun için bu davaya hizmet etmek, ülkenizin bütünlüğüne ve idamesine hizmet etmektir. Yetmedi bizim soydaşlarımıza hizmet etmektir. Yetmedi dindaşlarımıza hizmet etmektir. Bugün güçlü bir Türkiye sadece güçlü Türkiye değildir. Güçlü bir Ortadoğu’dur. Güçlü bir Müslüman coğrafyasıdır. Onun için biz bu güce omuz vermek adına bu yolda varız. Olmalıyız da. Buradan bu partiyi kurup da çeşitli fedakarlıkla bugünlere getiren büyüklerime de rica ediyorum. Bu işin içinde olsunlar.“

ZOR DÖNEMDE 'BEN YOKUM' DEMEK BİZE YAKIŞMAZ

Türkiye’de marka bir yayınla Trabzon’da eğitim sektörüne hizmet verdiklerini kaydeden Yasin Aydın bunun yanında birçok farklı alanda da hizmet vermeye devam ediyor. Yorucu iş hayatına bir de siyasetin girmesiyle birlikte daha da zor günler ekleneceğini ve bunun da kendisini korkutmadığını belirten Aydın, şöyle devam etti: “Dediğim gibi aday değilim. Ancak görev verirlerse de görevden kaçmam. Kendimi donanımlı ve hazır hissediyorum. Yorgunluk nedir bilmem. Tabi ki siyaset fedakarlık istiyor. Siyaset yapıp da işinde kayıp yaşamayan, ailesine yeterli zaman ayıran, sağlığında problem yaşamayan birine rastlamanız zor. Hele de AK Parti’de siyaset yapıyorsanız bu yüzde yüz böyledir. Ben onu da yaparım, siyaseti de yürütürüm diyorsanız o zaman AK Parti’de siyaset yapmayacaksınız. Bu ve buna benzer kayıplar mutlaka olacaktır. Partimizi bu günlere kadar getiren büyüklerimize minnettarım. Emin olun onlar bu bedelleri fazlasıyla ödediler. Şu anda zor bir dönemden geçiyoruz. Malum iç ve dış güçlerin oyunları ortada. Sizin burada kalkıp da benim ailem, benim iş yerim, benim mülküm, benim sağlığım ya da benim vaktim deme lüksünüz yok.”


MAHALLE TEŞKİLATLARIMIZI 2003 RUHUNA DÖNDÜRMEMİZ LAZIM

Trabzon’un her konuda olduğu gibi siyasette de oldukça zor bir il olduğunu ancak bunun kendisini korkutmadığını ifade eden Yasin Aydın, şöyle konuştu: “Bugün talip olduğumuz yer 400 bin nüfuslu Trabzon’un kalbi diye nitelendirdiğimiz bir teşkilat. Tabi merkez ilçe olmanız hasebiyle diğer 17 ilçenin de sorumluluklarını kattığınızda rakam bir hayli yüksek. Trabzon’da siz eğer bir iktidar partisi olarak oy oranını yükseltmek istiyorsanız, belediyelere talipseniz, kesinlikle Ortahisar ilçesinin iyi durumda olması gerekiyor. Bunun için de ilk iş teşkilatların kuruluş yıllarındaki ruha geri dönmesi gerekmekte. Şu anda ciddi anlamda parti teşkilatlarımızda metal anlamda bir yorgunluk görülüyor. Aksayan, yorulan, sağlık problemleri yaşayan, küsen herkesi değerlendirip yeniden bir oluşum yapmak gerekiyor.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap