SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Futbolun tutkusu yeniden Avni Aker'de

Futbolun tutkusu yeniden Avni Aker'de

30 Temmuz 2024 Salı - 16:15




Trabzon Fan Fest,1-4 Ağustos tarihleri arasında Hüseyin Avni Aker Millet Bahçesi'nde futbolseverlerle buluşuyor.





Trabzon Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Trabzonspor'un destekleriyle düzenlenecek Trabzon Fan Fest, 1-4 Ağustos tarihleri arasında Hüseyin Avni Aker Millet Bahçesi'nde futbolseverlerle buluşuyor. Papara ana sponsorluğunda gerçekleşecek festivalde, katılımcılar için unutulmaz bir deneyim sunulacak.

KATILIMLAR ÜCRETSİZ

4 gün boyunca sürecek ve katılımın ücretsiz olacağı festivalde, Ayak Golfü, Ayak Bilardosu, Ayak Dartı, Ayak Tenisi, Dijital Futbol Oyunları ve daha birçok eğlenceli aktivite yer alacak. Sürpriz ödüllü yarışmalar ve DJ performansları ile katılımcılar doyasıya eğlenecek.

ŞAMPİYONLUK BELGESELİ GÖSTERİLECEK

Trabzonspor’un kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında 2 Ağustos'ta ise özel bir etkinlik düzenlenecek. Trabzonspor'un şampiyonluk belgeseli, sinemalardan sonra ilk kez Trabzon Fan Fest'te büyük ekranda izleyicilerle buluşacak. Bu özel gösterimle, Bordo-Mavili taraftarlar, unutulmaz şampiyonluk anılarını yeniden yaşayacak.

HABER MERKEZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap