SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Saral 'Partimizin geleceği için karşınızdayım'

Saral 'Partimizin geleceği için karşınızdayım'

30 Temmuz 2024 Salı - 17:31




CHP Ortahisar gençlik kolları başkan adayı Enes Turan SARAL'dan açıklamalar





CHP'nin Ortahisar ilçe gençlik kolları başkanlığı için aday olan Saral şunları söyledi;

2022 yılında lise örgütlerimizde başladığım siyasi yolculuğumda her daim gençliğin enerjisini ve gücünü siyasete taşımanın önemine inanarak mücadele ettim. 2023 Genel Seçimleri ve 2024 Yerel Seçimleri'nde partimizin başarısı için var gücümle çalışarak bu süreçte kazandığım tecrübe ve kararlılıkla sizlerin karşısına çıkıyorum. Bugün, Yerelde İktidar Partimiz CHP’nin Ortahisar Gençlik Kolları Başkanlığı için aday olduğumu büyük bir onur ve heyecanla ilan ediyorum. Amacım, gençlerin sesini daha güçlü bir şekilde duyurmak, sorunlarına çözüm bulmak ve daha iyi bir gelecek için hep birlikte çalışmak. 

KUVAYİ MİLLİYE RUHUNU YAŞATMAK İÇİN ADAYIM

Enes Turan SARAL; Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde; onun ilke ve devrimlerine bağlı kalarak, Kuvayımilliye ruhunu yaşatmak için aday oldum. Atatürk’ün biz gençlere verdiği önemin bilinciyle, onun “Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizindir.” sözünü kendime rehber edindim. Ülkemizin geleceğini bu bilince sahip, onurlu mücadelemize gönül veren genç dostlarımla birlikte inşa etmek en büyük hedefim. Birlikte, toplumsal dayanışmayı ve ortak mücadeleyi ön planda tutarak, ülkemizin geleceğini şekillendireceğimize, bu hedefe hep birlikte ulaşabileceğimize inanıyorum. Sizin desteğinizle bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğime emin olabilirsiniz. 

HABER MERKEZİ 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0
CHP

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap