SON DAKİKA



Haber > Trabzon > HÜDAPAR Trabzon'da yine stant açmıştı! HÜDAPAR'lılar alandan ayrıldı

HÜDAPAR Trabzon'da yine stant açmıştı! HÜDAPAR'lılar alandan ayrıldı

04 Mayıs 2023 Perşembe - 16:32




Dün Trabzon'da stant kuran ve vatandaşlardan tepki gören HÜDAPAR'lılar, bir kez daha stant kurunca ortam gerildi.





Trabzon'da dün AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingi öncesinde şehrin en işlek caddesine stant kuran HÜDA-PAR’a vatandaşlar tepki gösterdi. “Ne Mutlu Türküm Diyene” sloganlarıyla HÜDA-PAR’ın standını yıkan vatandaşları, polis sakinleştirmeye çalıştı.

‘BİZ  ŞERİATÇIYIZ’ DİYENLERLE ‘BİZ CUMHURİYETÇİYİZ’ DİYENLER KAVGA ETTİ

HÜDA-PAR bugün de aynı cadde üzerinde stant açtı. Stant ısrarını sürdüren HÜDA-PAR yine vatandaşların tepkisiyle karşılaştı. Bölge polis tarafından güvenlik çemberine alınırken, HÜDA-PAR’lılar, oluşan tepkiye rağmen geri adım atmadı. “PKK'lısın değil mi sen, zoruna gidiyor değil mi, Elhamdülillah şeriat kazanacak, biz şeriatçıyız lan” diye bağıran bir kişiyle , “Biz Cumhuriyetçiyiz” diyen vatandaşlar arasında kavga çıktı. Standın etrafında toplanan vatandaşlar, HÜDA PAR’lılara tepki gösterirken, standın dün olduğu gibi bugün de toplanıp, bölgeden kaldırılması isteniyor.

TRABZON'DA KAHRAMANMARAŞ CADDESİ'NDE STANT KURAN HÜDAPAR ÜYELERİ, ALANI TERK ETTİ

Dün ve bugün Kahramanmaraş Caddesi'nde seçim çalışmaları kapsamında stant kuran HÜDAPAR'lılar vatandaşların tepkisini çekti. Emniyet Müdürü Murat Esentürk ve polis ekiplerinin müdahalesi ile olaylar yatıştırılmaya çalışıldı.

Uzun süren müzakereler neticesinde HÜDAPAR üyeleri Kahramanmaraş Caddesi'nden polis kontrolünde ayrıldı.



Haber: İsmail DÜZGÜN

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap