SON DAKİKA



Haber > Trabzon > İYİ Parti ve CHP’de kılıçlar çekildi!..

İYİ Parti ve CHP’de kılıçlar çekildi!..

Karadeniz Özel

15 Kasım 2022 Salı - 12:59




Trabzon’da muhalefet bloğunda kriz çıktı…





İYİ Partilileri ‘Millet ittifakına zarar vermekle’ suçlayan CHP’li  Turgay Şahin’e İYİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli’den sert cevap: “İşte ittifakı zedeleyen anlayış… Ucuz bir açıklama.”

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli İYİ Parti’yi hedef alan Trabzon Büyükşehir Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Turgay Şahin’e tepki gösterdi. Kuvvetli, “Korku imparatorluğu yaşatılan bir ülkede İYİ Parti kurulmuş, CHP’yle ittifak yapmıştır. Topluma ‘AKP’den kurtulacağız’ hissiyatı İYİ Parti sayesinde yerleşmiştir. Biz diyoruz ki, CHP’nin koyduğu aday cumhurbaşkanı olsun ama seçilebilecek bir aday koyulsun. Biz başka bir şey demiyoruz ki… Biz genel başkanımız aday olsun diye ısrar etmiyoruz. Elbette genel başkanımız ‘başbakan olacağım’ demese adayımız kesinlikle Sayın Meral Akşener’di. Ama kendisi ‘ben başbakan olacağım’ dedi.

Genel başkanımızın dediği gibi en yüksek oyu alabilecek bir aday göstersinler. Biz Kemal beye karşı değiliz… Turgay beyin bu düşüncesi çok yanlış bir düşüncedir. Ucuz bir açıklamadır. Nefsi davranmamak lazım.  İşte bu sözler millet ittifakına zarar veriyor. Önce kendi partisine bakmalıdır” dedi. Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li Üyesi Turgay Şahin, sosyal medya hesabı üzerinden İYİ Partilileri hedef alarak şu açıklamayı yapmıştı: “Son zamanlarda gövdesi İYİ Parti’de kafası başka yerde olan bazı eskiler, Millet İttifakı’nı yıkmak için her şeyi yapıyorlar.”

Furkan YİĞİT

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap