SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Karadeniz AK Parti'deki değişimi açıklıyor... Kiml

Karadeniz AK Parti'deki değişimi açıklıyor... Kiml

08 Ocak 2019 Salı - 10:38




AK Parti’nin belediye başkanlarının değişeceği ilçeleri araştırdı buldu. AK Parti’de 6 ilçe belediye başkanı değişecek 1 ilçe başkanı ise tartışılıyor





Yaklaşan 2019 mahalli seçimleri öncesi heyecan gün geçtikçe artıyor. CHP, MHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi parça parça ittifak adaylarını veya adaylarını açıklarken gözler AK Parti’nin ilçe adaylarına çevrildi. AK Parti Trabzon’un ilçe belediye başkan adaylarının 22 A ralık’ta açıklanması bekleniyordu fakat bir türlü açıklanmadı, bu durum merakı daha da arttırdı. Partiye yakın kaynaklardan edindiğ imiz bilgilere göre, AK Parti Trabzon ilçe adayları hafta sonu açıklanacak.

HAFTA SONU AÇIKLANIR

AK Parti Trabzon teşkilatının hazırladığı evrakların Cumhurbaşkanı ve A K Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın masasında bulunduğ u öğrenildi. AK Parti 9-11 Ocak tarihleri arasında A nkara Kızılcahamam’da genişletilmiş il başkanları toplantısı yapacak. 11 Ocak’ta ise genel merkezde tekrar il başkanları bir araya gelecek. Bu toplantılar sonrası Trabzon’un ilçe belediye başkan adaylarının isimlerinin haf ta sonuna kadar açıklanacağı öğrenildi.

İŞTE MERAK EDİLEN...

AK Parti’ye yakın kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre, Arsin, Köprübaşı, A kçaabat, Beşikdüzü ve Çarşıbaşı olmak üzere 5 ilçede değişime gidilecek. Çaykara’da da değişim olabileceği belirtilirken, CHP’li Düzköy Belediyesi ve MHP’li Şalpazarı Belediyesi dışında AK Parti’de olan Araklı, Hayrat, Dernekpazarı, Tonya, Maçka, Ortahisar, Of, Sürmene, Vakfıkebir ve Yomra’da mevcut başkanlarla yola devam edilecek.


Haber: Meryem AKGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap