SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Kazma vurulmadan 3 milyon TL harcandı

Kazma vurulmadan 3 milyon TL harcandı

12 Eylül 2018 Çarşamba - 11:57




Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu daha kazma vurulmamış hafif raylı sistem için ‘3 milyon TL harcama yaptık’ dedi, CHP Mill





Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediye Meclisi’nde şehirde yaşanan trafik sorunu
ile ilgili meclis üyelerine açıklamalarda bulunurken çarpıcı bilgi paylaştı. Trabzon’un dört gözle beklediği, yıllardır üzerine
somut adım atılmayan hafif raylı sistem için Başkan Gümrükçüoğlu, “Hafif raylı sistemin projesini bitirdik. 3 trilyon (milyon)
lira harcadık. Akyazı’daki istasyondan başlayıp havaalanında bitecek yerinin de maliyet hesaplamasını yaptık. Proje önümüzde. Ulaştırma Altyapı Genel Müdürlüğü projeyi önüne aldığında biz borçlanacağız” dedi.

DÜŞÜNDÜRÜCÜ

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya da bu konuda kamuoyunun aydınlatılması gerektiğini ifade ederek, “AK Parti iktidarı döneminde bu paralar hep vurgulanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip  Erdoğan’ın en son Trabzon ziyaretinde ‘25 kattrilyon yatırım yaptık’ demesi buna örnektir. Hafif raylı sistem için eğer 3 trilyon harcanmışsa nereye harcandığı detaylı olarak  açıklanmalıdır.

Daha hiç adım atılmamışken 3 trilyon harcanması düşündürücüdür. Hizmeti eleştirmeyi doğru bulmam, yapılması için bizlerde desteğe hazırız amabu konuda kamuoyu şeffaf bir şekilde aydınlatılmalıdır” dedi.

Haber: Meryem AKGÜN


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap