SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Köprübaşı gelişecek

Köprübaşı gelişecek

08 Mart 2019 Cuma - 09:00




Ak Parti adayı Ali Aydın iddialı geliyor





Trabzon’un Köprübaşı ilçesinde AK Parti’den belediye başkan adayı olan Ali Aydın iddialı geliyor. Köprübaşı’nın AK Parti döneminde çok fazla hizmet aldığını belirten Aydın, bu hizmetlere yenilerini eklemek istediklerini dile getirdi. Aydın, “Hem Köprübaşı’nın eksikliklerini gidereceğiz hem de projelerimizle ilçemizin turizmden pay almasını sağlayacağız” dedi

MADUR DAĞI TURİZME AÇILACAK

En önemli projelerinden birinin Köprübaşı’nı iç bölgelere taşıyan karayoluna kavuşturmak olduğunu söyleyen Aydın, “Sürmene-Köprübaşı-Bayburt karayolunun bağlanmasını sağlayacağız. Ayrıca Köprübaşı-Çifteköprü-Sultan Murat yolunun bağlanmasıyla Arap turistler de bu yolu kullanacak ve ilçemize ekonomik katkıda bulunacaklardır. Tarihi Kervan Yolu’nu asfaltlayarak Madur Dağı’nı da turizme açacağız” diye konuştu.

KONUT PROBLEMİ ÇÖZÜLECEK

Köprübaşı’nın imar planının değiştirilerek şehir içinin karayolları ağından çıkarılması gerektiğini ifade eden Aydın, “Köprübaşı şehir içi karayolu ağında olduğu için vatandaş ev, bina yapamıyor. Yapılan binaların yıkılması gerekiyor. TOKİ’yi Köprübaşı’na getirerek burada konut yapmasını sağlayacağız. Çünkü ilçemizde oturulacak fazla ev bulunmadığından 200’ü aşkın memur dışarıda ikamet ediyor” şeklinde konuştu.


HAYVANCILIK VE PAZAR ALANI

Projelerinden bahseden Aydın, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Beşköy Şehirler Anıtı’nı düzenleyerek oraya kamelyalar ve çocuk oyun parkı yapacağız. Bir kültür merkezi yaparak içinde de düğün salonu olmasını sağlayacağız. Ahır ve mera hayvancılığını geliştireceğiz. Bunları kooperatifleştirerek vatandaşların ürünlerini sergileyebileceği pazar alanı yapacağız. Köylerde atıl durumda olan binalarda kültür mantarı yetiştiriciliğini teşvik edeceğiz.”

Rasim Anaç

HİZMET YAPACAKLAR

Seçimde AK Parti adayını destekliyorum. Bizim için güzel hizmetler yapacaklarını düşünüyorum. 


Salih Akbulut

ALİ AYDIN ÇÖZER

Hizmet istiyorsak AK Parti’ye oy vermemiz gerekir. Bu sebeple Ali Aydın’ı destekliyorum. Köprübaşı’nın yollar dışında önemli eksikliği bulunmuyor. Ali Aydın’ın bu sorunları çözeceğini düşünüyorum.

Ahmet Aslan

TURİZM GETİRİLMELİ


Köprübaşı’nda en büyük problem işsizlik. İlçemize turizm getirilirse istihdam olur. Ayrıca Köprübaşı’na yüksekokul kazandırılmalı. 

 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap