SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Maraş Caddesi trafiğe kapanıyor mu?

Maraş Caddesi trafiğe kapanıyor mu?

Karadeniz Özel

16 Ekim 2019 Çarşamba - 11:39




Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Karadeniz’in konuğu oldu.





Karadeniz Gazetesi ekibini ziyaret eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, şehre dair değerlendirmelerde bulundu. Başkan Zorluoğlu’nun ziyaretinde Genel Yayın Müdürü Asım Kemal Güner, Başkan Danışmanı Ahmet Firidin ve gazete ekibi ile samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Başkan Zorluoğlu, yapılması planlanan projeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Maraş Caddesi’nin trafiğe kapatılması kaçınılmaz son

“2020 yatırım programımızda ilçelerde de çok büyük yatırımlarımız var. Kırsal mahalle yollarımız dahil olmak üzere yapacağız. Bizi 5 yıl vadeli değerlendirsinler. 2023’te basın bize ‘şunları şunları yapamadınız’ desin. Yeni alanlar oluşturmak lazım. Moloz’daki o alanı yeni bir meydan olarak düşünüyorum. Gülcemal de öyle olacak. Orada büyük lunapark ve su gösterilerinin olduğu cazip bir alan olarak planlıyoruz. Ayrıca Maraş Caddesi’nin trafiğe kapatılması kaçınılmaz son. Kapattım oldu ile olmaz, ama aşama aşama kapatacağız. Şimdilik bu işin paydaşları ile görüşme halindeyiz.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap