SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Murat Zorluoğlu Karadeniz Gazetesine konuştu "Maraş’ta sorun yok garanti var"

Murat Zorluoğlu Karadeniz Gazetesine konuştu "Maraş’ta sorun yok garanti var"

23 Temmuz 2022 Cumartesi - 09:37




Kahramanmaraş Caddesi’nin zemininde yaşanan bozulmalara ilişkin konuşan Zorluoğlu, “Lokal bölgelerde yaşanan bir sıkıntı… Bu işin garantisi var, tüm sorunlar giderilecek” dedi





Karadeniz Gazetesi Özel Haber //  Furkan YİĞİT // Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, geçtiğimiz ay trafiğe kapatılıp yayalaştıran Kahramanmaraş Caddesi’nin zeminin bozulduğu yönünde iddiaları Karadeniz Gazetesi’ne değerlendirdi.

Başkan Zorluoğlu, “Zemin kaplamasının bazı noktalarına ufak tefek sıkıntılar var. Onların da hepsi çözülecek, zaten bu işin garantisi var. Daha iş kabulü yapılmadı… Yüklenici firma tarafından bu sorunların hepsi giderilecek” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?




Ortahisar Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Oktay Söğüt, sosyal medya hesabından Kahramanmaraş Caddesi’nin zeminin bozulduğunu duyurmuştu. Söğüt, “13 milyona yaptırılan caddenin övündükleri zemininin, açılışından bir ay sonra bozulması üzücü, üzücü olduğu kadar da düşündürücüdür.

 Ne bahane bulursa bulsunlar, ne söylerse söylesinler cadde boncuk - boncuk sökülüyor. Sevinecek halimiz yok, fakat söyleyecek sözümüz var; Bir işinizde tam olsun” demişti.
 
Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap