SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Ömer Ayar'dan 15 Temmuz Mesajı

Ömer Ayar'dan 15 Temmuz Mesajı

15 Temmuz 2024 Pazartesi - 13:42




Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar 15 Temmuz hain darbe girişiminin 8.yıldönümünde demokrasi ve milli irade vurgusu yaptı..





MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar FETÖ PKK fark etmez bölücü hainlerle mücadelemiz MAHŞERE kadar sürecek vatan bölunmeyecek bayrak inmeyecek ezan dinmeyecek diyerek 15 Temmuz hain darbe girişiminin 8.yildönümünde şu açıklamayı yaptı.

Bugün, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün yıl dönümünde, vatanımızın ve milletimizin bağımsızlığına kast eden hain FETÖ terör örgütünün alçak darbe girişimini bir kez daha lanetliyoruz. 15 Temmuz 2016 gecesi, ülkemizin birliğine ve dirliğine karşı yapılan bu alçakça saldırıyı asla unutmayacak ve unutturmayacağız.

Bu vesileyle, darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. O gece, Türk milleti bir kez daha gösterdi ki; vatan söz konusu olduğunda, hiçbir güç bizi durduramaz. Milletimizin kahraman evlatları, tanklara, tüfeklere ve bombalara karşı canları pahasına direnmiş, demokrasimize sahip çıkmıştır.

Sayın Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Dr Devlet BAHÇELİ’nin ifadesiyle “Türk milleti gazi bir millettir. Türk devleti gazi bir devlettir. Ölürsem şehit kalırsam gaziyim diyen soylu bir iradeyi yenecek yıkacak geçecek teslim alacak bir güce henüz dünya üzerinde rastlanmamıştır.”

Milliyetçi Hareket Partisi olarak, 15 Temmuz hain darbe girişiminin hesabını soran, adaletin tecelli etmesi için çaba gösteren tüm kurum ve kuruluşlarımızın yanında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyoruz. FETÖ ve benzeri terör örgütleriyle mücadelemiz, son terörist etkisiz hale getirilene kadar kararlılıkla devam edecektir.

15 Temmuz, sadece bir direniş değil, aynı zamanda bir diriliştir. Bu vesileyle, Türk milletinin demokrasiye olan bağlılığını ve vatan sevgisini bir kez daha haykırıyor, bu aziz vatanın bölünmez bütünlüğü için mücadele eden herkese teşekkür ediyoruz.

Milletimizin birliği ve beraberliği daim olsun. Ne mutlu Türk’üm diyene!

,

HABER MERKEZİ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap