SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Revi; '‘Kimse kafasına göre aday olamaz’'

Revi; '‘Kimse kafasına göre aday olamaz’'

16 Eylül 2018 Pazar - 11:57




2019’un Mart ayında gerçekleşmesi planlanan yerel seçimler için AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, “Bizim bir parti düzenimiz var, kimse kafasın





AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, ayağının tozuyla geldiği Ankara’dan, katıldığı Genişletilmiş İl Başkanları Toplantı notlarını Karadeniz’e anlattı.

Başkan Revi, yaklaşan yerel seçimler ile birlikte değerlendirdiği toplantı notlarıyla ilgili, “Şaşaadan uzak, vatandaşla birlikte hareket edilmesi ifade edildi. Aday adaylarının açıklanması Aralık ayını bulacaktır. Seçime  yönelik çalışmalarımız sürüyor. İlçelerdeki çalışmalar tamamlanacaktır. Trabzon için seçim takvimiz şöyle olacaktır; ziyaretler gerçekleşecek, geniş katılımlı toplantı yapılacak, Seçim İşleri Başkanlığına Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) alt yapısı sunulacaktır” dedi.

KİMSE KAFASINA GÖRE

Başkan Revi, en çok merak edilen yönetimde olanların ve mevcut belediye başkanlarının durumunun ne olacağı konusuna ilişkin ise, “Genel Başkanımızın ifade ettiği gibi bizim bir parti düzenimiz var, bu düzen içerisinde yol alınacak, kimse kafasına göre hareket etmeyecek. ‘İstifa edeyim, şuraya aday olayım’ gibi durumlar olmayacak. Genel Merkezin istişaresi ile şekillenecek. Bu benim içinde geçerli. Şuan İl Başkanıyım ve görevimi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Daha önce belediye başkanlığına talip olmuş birisiyim ama şuan sadece Genel Merkezimizin müsaadesi ile belediye başkanlığına aday adaylığım söz konusu olabilir. Bu tüm teşkilat mensupları için geçerlidir” diye konuştu.

ÜÇ DÖNEM KURALI


Üç dönem kuralını hatırlattığımız Başkan Revi, “ Eğer MKYK istisna karar belirtirse üç dönem kuralı esnetilecek. Genel Başkanımız
her konuşmasında ‘değişim’ diyor. Mutlaka değişim olacaktır. Fakat görevini yapanlar sırf değişim olsun diye değiştirilmeyecekler.
Elbette insanlar bir takım görevlere talip olabilir ve bu yönde arzularının olması gayet normaldir. Fakat parti işleyişi geçerli  olacaktır” ifadelerine yer verdi.

Haber: Meryem AKGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap