SON DAKİKA



Haber > Trabzon > TR61 Yeşil Endüstri için destek bekliyoruz!

TR61 Yeşil Endüstri için destek bekliyoruz!

07 Kasım 2017 Salı - 16:44




Ak Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, yatırım adasıyla ilgili konuşma yaptığı Plan ve Bütçe Komisyonunda, “TR61 Yeşil Endüstri Bölgesi olarak ilan





YATIRIM ADASI DEVRİMDİR

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde bir endüstriyel bölge oluşturulması hususunda yasal düzenleme yapılmasının ardından Plan ve Bütçe Komisyonunda konuşma yapan AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, yatırım adasıyla ilgili “Bu konu, özellikle Trabzon ilimiz açısından bir devrim niteliğinde. TR61 Yeşil Endüstri Bölgesi olarak ilan edilmesine ilişkin destek bekliyoruz” dedi.

423 İŞ YERİ 10 MİLYON TL…

2016 yılının Eylül ayında Beşikdüzü ve Vakfıkebir ilçelerimizde yaşanan sel felaketiyle alakalı olarak KOSGEB’in yapmış olduğu kredi desteğinden 423 işletmenin yararlandığını da değinen Cora, “423 iş yerine yaklaşık 10 milyon TL civarında bir kredi imkânı sağlandı ve sağlanmaya da devam ediyor. Esnafımıza can suyu niteliğinde bu desteğiniz için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap