SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon’a sandık yok!

Trabzon’a sandık yok!

27 Mart 2023 Pazartesi - 12:14




İYİ Parti Genel Merkezi’nden Trabzon İl Başkanlığı’na jet talimat: “10 Aday adayı için temayül yapmayın!”





İYİ Parti Trabzon’da 2 Nisan’da yapılması planlanan temayül yoklaması genel merkezin aldığı ani kararla iptal edildi. ‘İptal’ sebebi olarak ise aday adaylığının azlığı gösterildi

HAZIRLIKLAR BAŞLAMIŞTI

İYİ Parti Trabzon’da önceki akşam flaş bir gelişme yaşandı. İYİ Parti Genel Merkezi Trabzon’daki milletvekili aday adaylarının belirlenmesi için geçtiğimiz hafta ‘temayül yapın’ talimatı vermiş, il başkanlığı 2 Nisan’da yapılması planlanan temayül için hazırlıklara başlamıştı.

AKŞENER KARAR VERECEK

Ancak yine genel merkezin talimatı ile temayül ani bir kararla iptal edildi. Edinilen bilgiye göre Trabzon’dan 10 aday adayı olması nedeniyle, genel merkez ‘aday azlığını’ göz önünde bulundurarak temayülü iptal etti. Trabzon’daki listeye bizzat Meral Akşener’in karar vereceği öğrenildi.

ADAY ADAYLARI NEDEN AZ?

İYİ Parti’nin Trabzon özelinde aday adayı patlaması yaşanacağı ön görülüyordu. Ancak bu sayı 10’da kaldı… 10’da kalmasının sebebi ise aday adaylık müracaat rakamlarının yüksek olması olarak gösterildi. İYİ Parti’de erkek adayların ödeyeceği rakam 30 bin, kadın adayların ödeyeceği rakam ise 15 bin TL olarak belirlenmişti.

Hüseyin Örs
Aslan Güner
Neşe Ay
Bülent Arslan
Serdar Çebi
Tahsin Akyüz
Serpil Akçay
Akın Çelik
Muteber Erdem
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap