SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon Türkiye Yüzyılına damga vuracak!

Trabzon Türkiye Yüzyılına damga vuracak!

24 Şubat 2024 Cumartesi - 10:24




AK Parti Trabzon Teşkilatı, Cumhur İttifakı gücüyle seçimler için hazır. İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu iddialı konuştu.





AK Parti Trabzon teşkilatı büyük bir enerji ve kararlılıkla seçim çalışmalarını sürdürüyor. İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, Cumhur İttifakı olarak ortak hedefin Trabzon'u daha da ileriye taşımak olduğunu belirterek çarpıcı mesajlar verdi.

HEDEFİMİZ 18’DE 18

“Büyükşehir ve bütün ilçe belediye başkan adaylarımızla her birimiz Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a layık olabilmek için projelerimizle halkımızın karşısına çıkıyoruz.
İnşallah 18’de 18 yaparak büyük bir başarıya hep birlikte imza atacağız.”

CUMHUR İTTİFAKI SAPASAĞLAM

 “Yağmura rağmen Cumhurbaşkanımızın mitingine 40 bin kişinin üzerindeki katılım kendisine Trabzon insanının sevgisini ve tam desteğini göstermiştir. Cumhur İttifakı'nın Trabzon'da sağlam bir temele sahip olduğunu göstermiştir. Trabzon, AK Parti’nin kalesidir.”

DAMGAMIZI VURACAĞIZ

“Bakanlarımız, milletvekillerimiz, teşkilat mensuplarımız ve Cumhur İttifakı olarak bütün belediye başkan adaylarımızla seçime hazırız. Trabzon'un belediyecilik anlayışını daha da güçlendirmek için kararlılıkla çalışıyoruz. Trabzon Türkiye Yüzyılı Şehirleri inşasına damgasını vuracaktır.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap