SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon'a raylı sistem müjdesi! Borçlanıp yapacağı

Trabzon'a raylı sistem müjdesi! Borçlanıp yapacağı

16 Ekim 2018 Salı - 09:54




Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon Hafif Raylı Sistem Projesini, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’a açtı.





Trabzon’da bir süredir yapılması düşünülen ve Projesi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Alt Yapı Genel Müdürlüğünde bulunan Hafif Raylı Sistem Projesi ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, konuyu dün Trabzon’a gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’a açtı. 

Konuyla ilgili bugün Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis üyelerine konuşan Başkan Gümrükçüoğlu, dün Bakan Turhan’ın ziyaretini aktardı. 

Dün akşam saat 21:00 ile 22:00’a kadar çalışma yaptıklarına dikkat çeken Başkan Gümrükçüoğlu, “Yaptığımız çalışmalarda Hafif Raylı Sistemin Alt Yapı Genel Müdürlüğüne teslim ettiğimizi defaten kendilerine arz ettim. Konuya vakıflar. Bütçe imkanlarını hemen değerlendirip, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Genel Müdürlüğünün yatırı Programına alınmasıyla birlikte ki belediyemiz bu konuda orası tarafından borçlandırılmış olacak. 20 yıl 30 yıl süreyle borçlanmayı ödemeyi taahhüt ettiğimiz süreçte hafif raylı sistemde modern yaşamın önemli destekçisi olarak şehrimize kavuşturulmuş olacak. Toplu taşımada hedeflerimizi bu şekilde yürütmüş olacağız” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap