SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon'da 15 Temmuz'da ulaşım ücretsiz

Trabzon'da 15 Temmuz'da ulaşım ücretsiz

13 Temmuz 2024 Cumartesi - 12:10




Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde toplu taşıma hizmetlerinin ücretsiz olacağını açıkladı.





Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla toplu taşıma araçlarını ücretsiz olarak vatandaşların hizmetine sunacak. 15 Temmuz Pazartesi ve yarın (Pazar) gerçekleşecek olan Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) günlerinde cumartesi sefer saatleri uygulanacak. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "15 Temmuz, milletimizin demokrasiye olan inancını ve birlik beraberliğini gösterdiği çok önemli bir gündür. 15 Temmuz’da, şehrimizin dört bir yanında düzenlenecek etkinliklere katılımın yoğun olmasını bekliyoruz. Hep birlikte, demokrasi ve milli birlik ruhunu en güçlü şekilde hissedeceğimiz bir gün olmasını diliyorum. Bu özel günde vatandaşlarımız toplu taşıma araçlarımızdan ücretsiz olarak faydalanabilecek. Bu vesileyle, 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Demokrasiye ve milli birliğimize olan inancımızı bir kez daha vurgulayarak, tüm halkımıza sevgi ve saygılarımı iletiyorum” dedi. Başkan Genç ayrıca yarın KPSS sınavına girecek öğrencilere başarılar diledi.

HABER MERKEZİ
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap