SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trabzon'da Maraş Caddesi trafiğe kapatılıyor mu? Zorluoğlu açıkladı

Trabzon'da Maraş Caddesi trafiğe kapatılıyor mu? Zorluoğlu açıkladı

03 Temmuz 2021 Cumartesi - 12:37




Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Kahramanmaraş Caddesi'nin trafiğe kapatılacağını açıkladı.





İl Başkanı Mumcu’nun açıklamalarından sonra söz alan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Kahramanmaraş Caddesi ve Gazipaşa Caddesi için alınan kararları açıkladı.

Zorluoğlu'nun açıklamalarından satır başları şu şekilde,

MARAŞ CADDESİNİ TRAFİĞE KAPATIYORUZ

Zorluoğlu, ''Maraş Caddesinin geleceği ile ilgili bu istişare sürecini tamamladık. En son vatandaşlarımıza sosyal medya üzerinden sorarak fikirlerini aldık. Kararımızı verdik. Buradan bu vesileyle tüm kamuoyuna açıklayayım: 
Maraş Caddesinde doğudan batıya, doğru Meydan’da batıya doğru 400 metrelik,Uzunsokak’ta paralel şekilde olan bölgeyi, önümüzdeki aylarda bu yıl içinde yapacağımız üst yapı çalışmalarıyla araç trafiğine kapatıyoruz. Hayırlı olsun''

''Bizlerin halamızın gönlüne dokunacak çalışmaları, hizmetleri, projeleri 2023’de yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde önemli rol oynayacak. 
Cumhurbaşkanımız 15 Büyükşehir dahil olmak üzere 40 belediye başkanını kabul etti. Orada bende Büyükşehir Belediyeleri adına, onların sözcüsü sıfatıyla onların sorunlarını, sıkıntılarını bir sunum şeklinde zatı devletlerine anlatma arz etme imkanı buldum. 

Sayın Cumhurbaşkanımız bu toplantıda bir taraftan hizmet ve proje belediyeciliğini öne çıkardı. “Bu yetmez” dedi sayın Cumhurbaşkanımız. Olmazsa olmaz bir hususta, insanlarımızın canla başla hizmet ederken daha samimi, tevazuyu öne çıkaran yaklaşmamın elzem olduğunu vurguladı. Gönül belediyeciliğini bir kere daha bizlere hatırlattı. İnsanlarımız kendilerine saygı gösterilmesini istiyorlar. İnsanlarımız belediyeler işi olduğunda muhatap bulmak istiyor. Bizde bir taratan iri ufaklı projelerle şehrimizi imar ederken, gayretli çalışkan dürüst belediyecilik sergilemeye çalışıyoruz''

PANDEMİ SÜRECİ EKONOMİK OLARAK BÜTÜN BELEDİYELERİ OLUMSUZ ETKİLEDİ.

Yaklaşık 2,5 yıldan beri onurla ve gururla yerine getirmeye çalıştığımız Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığını, yürütmeye çalışıyoruz. Hem şehrin birikmiş genel meselelerine, köklü ve kalıcı çözümler üretiyoruz, hem de şehrinizin her bir ferdini kucaklıyoruz, her kesimin belediyesi olmaya gayret gösteriyoruz. Uzunca süredir ülkemiz ve dünya pandemi ile mücadele ediyor. Pandemi süreci ekonomik olarak bütün belediyeleri olumsuz etkiledi. Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2020 ve 21 yılları projeler ve hizmetler anlamında atılım yılları oldu. Bugün uzunca bir sunum hazırlamıştık. Büyükşehir Belediyemizin çalışmaları ile ilgili. Biz bu sunumu yaparsak, yaptığımız çalışmalardan ayrıntılı şekilde bahsederek, burada sadece bizim konuşmamız gerekecek. 

Kısa özet olarak büyük önemli çalışmalarımızdan başlıklar halinde bahsedenim. Alt yapı: Biz de öncelik verdik. Ortahisar ilçemizde 47yapılan mahallemizde, Trabzon tarihinin açık ara en büyük alt yapı çalışmasını başlattık devam ediyoruz. İnşallah 2023 yılında büyük oranda bu mesele tamamlanmış, Trabzon merkezin 50 yıllık alt yapısı olmayacak şekilde sorun çözülmüş olacak. Uzunsokakta tamamlandı. Yan yollar var.  Maraş Caddesi ile ilgili ilk kez açıklayalım. Önemli istişareler yaptık. Vekillerimizle, meslek odaları, Ortahisar belediyesi, büyükşehir belediye meclisinde istişareler yaptık. Diğer siyasi parti il başkanlarına uğradık. 

MARAŞ CADDESİ ARAÇ TRAFİĞİNE KAPANIYOR


Maraş Caddesi ile ilgili ilk kez açıklayalım. Önemli istişareler yaptık. Vekillerimizle, meslek odaları, Ortahisar belediyesi, büyükşehir belediye meclisinde istişareler yaptık. Diğer siyasi parti il başkanlarına uğradık. 

Maraş Caddesinin geleceği ile ilgili bu istişare sürecini tamamladık. En son vatandaşlarımıza sosyal medya üzerinden sorarak fikirlerini aldık. Kararımızı verdik. Buradan bu vesileyle tüm kamuoyuna açıklayayım: 
Maraş Caddesinde doğudan batıya, doğru Meydan’da batıya doğru 400 metrelik,Uzunsokak’ta paralel şekilde olan bölgeyi, önümüzdeki aylarda bu yıl içinde yapacağımız üst yapı çalışmalarıyla araç trafiğine kapatıyoruz. Hayırlı olsun. 

GAZİPAŞA CADDESİ ÇİFT YÖN OLUYOR

Acil durumlar için, akşam ve sabah arası lojistik için alan oluşturulacak. Gazipaşa Caddesini de bu yönde çift yön olarak açıyoruz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap