SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Trafiğe özel dokunuşlar yapacağız!

Trafiğe özel dokunuşlar yapacağız!

28 Mart 2019 Perşembe - 11:57




AK Parti’li Murat Zorluoğlu: Trabzon'un sorunlarını bir bir çözeceğiz





Cumhur İttifakı AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu, seçime kısa bir süre kala projeleri hakkında detaylar paylaşmaya devam ediyor. Hayata geçirmeyi planladıkları yeni terminal binası ve trafiğe yapacakları özel dokunuşlar hakkında açıklamalarda bulunan Zorluoğlu, “Bizim önceliklerimiz, halkımızın öncelikleri. Öncelikli projelerimiz, ulaşım ve trafik noktasında olacak. Bu noktada Trabzon’da toplu taşımada çığır açacak hafif raylı yani tramvay projesini çok önemsiyoruz. Yine bir Ulaşım Master Planı hazırlayacağız. Ayrıca çok sayıda otopark yapımı, trafiğe doğrudan etki edecek yeni bağlantı yolları ile şehrimizde trafiği rahatlatacak mahiyetteki projelerimizi teker teker hayata geçireceğiz inşallah” şeklinde konuştu. 

ZORLUOĞLU, VATANDAŞLA İÇ İÇE, GÖNÜL GÖNÜLE 

BİR BAŞKADIR DOLMUŞ SOHBETLERİ!





Cumhur İttifakı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu, eşi Sevcan Zorluoğlu ile birlikte dolmuşla şehirde yolculuk yaptı. Dolmuşta AK Parti’li Başkan Adayı Zorluoğlu ile karşılaşmanın sürprizini yaşayan Trabzonlular, Zorluoğlu çifti ile şehre dair keyifli sohbetler gerçekleştirdi. Sabah ilk iş olarak eşiyle birlikte evlerinin bulunduğu Karşıyaka Mahallesi'nden dolmuşa binen Zorluoğlu çifti, hem yolculuk yaptı hem de yolcularla sohbet etti. Dolmuşta Başkan Adayı Zorluoğlu ile karşılaşmanın sürprizini yaşayan Trabzon halkı, şehre dair ihtiyaç ve taleplerini anlatma fırsatı buldu.


GÜLÜMSETEN DİYALOGLAR 




Hem şoför esnafı hem de yolcularla keyifli sohbetler gerçekleştiren ve vatandaşla girdikleri eğlenceli diyaloglar ile dolmuşta seyahat eden herkesi zaman zaman gülümseten Zorluoğlu çifti, kent meydanında indikten sonra Pelitli istikametine giden başka bir dolmuşa bindi. Trabzonluların büyük ilgisiyle karşılaşan Başkan Adayı Murat Zorluoğlu’nun, gönül belediyeciliği anlayışını şimdiden sahaya yansıtması ise halkın büyük takdirini topladı.

Zorluoğlu’nun olmazsa olmaz kuralı:
TEVAZU VE SAMiMiYETTEN TAViZ VERMEYECEĞİZ





“Belediye işi, gönül işi” düsturu ile halkla birlikte katılımcı bir hizmet anlayışına sahip olduklarını dile getiren Zorluoğlu, “Daha önce de ifade ettiğim gibi, bizim meselemiz makam meselesi değil, bizim meselemiz gönül meselesi. İnşallah 31 Mart’ta halkımız başkanlık yapma görevini bizlere tevdi ederse, şimdi olduğu gibi bundan sonra da her zaman vatandaşlarımızla iç içe olmaya devam edeceğiz. Kapalı kapılar ardında oturmayacak, ulaşılabilir ve erişilebilir bir belediye başkanı olacağız. Tevazu ve samimiyetten ise asla taviz vermeyeceğiz” şeklinde konuştu.

YENİ OTOGAR EN KISA ZAMANDA HİZMETE AÇILACAK




MODERN DOLMUŞLAR HİZMETE GİRECEK


Zorluoğlu “Değirmendere bölgesindeki mevcut otobüs terminali şehre yakışmıyor. Günümüz koşullarının gerektirdiği tüm ihtiyaçları karşılayan ve Trabzon’a yakışır yeni bir otobüs terminalini ilk iki yılımızda hizmete açmayı hedefliyoruz. Ayrıca bu terminali, Erzincan’dan gelecek olan demir yolu ile aynı alanda konuşlandırıp hem otogar hem de tren garı olarak hizmet verecek bir ulaşım merkezini hayata geçirmeyi amaçlıyoruz. İnşallah başkanlık görevine geldiğimiz takdirde ulaşımdan kentsel dönüşüme, çevre düzenlemelerinden modern yaşam alanlarına kadar birçok hizmeti halkla buluşturma arzusundayız.” “Artık dolmuşlarımızı modernize etme zamanı geldi. Konunun tüm taraflarıyla istişarelerde bulunarak inşallah bu konuda da gerekli adımları ivedi bir şekilde atacağız. İlçe minibüs ve otobüslerine de merkeze yakın alanlarda, uygun park ve durak yerleri oluşturacağız. Trabzon’u kıymetli hemşehrilerimizin destekleriyle birlikte geliştireceğiz ve şehrimizi hak ettiği yere hep birlikte taşıyacağız” ifadelerini kullandı.





 
16 YENİ OTOPARK YAPILACAK

“Yapacağımız özel dokunuşlar ile inşallah ulaşım ve trafik alanındaki sorunları ivedilikle çözeceğiz. Bu çerçevede;  İl merkezi ve ilçelerde tek merkezden yönetilen 16 yeni otoparkı hayat geçireceğiz. Karadeniz Sahil Yolu ile tarihi İpekyolu arterini buluşturacağız. Değirmendere trafiğini sahil yoluna aktaracağız. Maraş ve Gazipaşa caddelerinde ise araç ve yaya trafiğini yeniden düzenleyeceğiz.”


 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap