SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Türkay Gümüş: ''Trabzon, Trabzon'dan yönetilmeli''

Türkay Gümüş: ''Trabzon, Trabzon'dan yönetilmeli''

15 Aralık 2023 Cuma - 15:20




Ak Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Türkay Gümüş'den Karadeniz Youtube kanalına iddialı açıklamalar





Ak Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Türkay Gümüş Karadeniz Gazetesi Genel Koordinatörü Miraç Özağcı'nın gündem programına katıldı.

ÖMRÜMÜN BÜYÜK KISMINI BU ŞEHİRDE GEÇİRDİM

Türkay Gümüş; Trabzon'da doğmuş, ömrünün 52 senesini bu şehirde geçirmiş ve son 30 yılda Trabzon'da gerek iş dünyasında, gerek sivil toplum örgütlerinde, gerek sporda, gerek basının içerisinde, gerek cemiyetlerde, gerek cemaatlerde bütün Trabzon'un her katmanında yer almaya çalışan, Trabzon'u yaşayıp yaşatmaya ve gelecek nesillere sağlıklı bir şekilde aktarmaya çalışan bir kardeşiniz olarak karşınızdayım.

SADECE HÜKÜMETİN PROJELERİNİ SÜRDÜKMEKLE OLMAZ!

Ak Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Türkay Gümüş; Trabzon'da yıllarca dışarıdan gelen ve Trabzon'un iç dinamiğinden habersiz, Trabzon'un gerçek manadaki sorunlarından bilmeyen, sadece hükümetlerin Trabzon ile ilgili programlarını takip ederek Trabzon'da yöneticilik yapan (iyi niyetle beraber) onun da altını çizmek gerekir, yetersiz kalarak Trabzon'u sınıfından geri kalmasına sebebiyet vermiştir.Artık Trabzon'u yönetilmesi gerektiği noktasındaki çıkışı mı aday olarak üçüncü dönemde de ısrarla sürdürdüm. Gelecek nesillere daha iyi bir Trabzon'u bırakmak için mücadele ediyorum.Var olduğumu, Trabzon'a hizmet etme noktasında heyecanımın ve hevesimin olduğunu ve bunun gelecekte ciddi manada artılar üretebileceğini beyan ediyorum ve inatla değil, ısrarla beraber ben bu işe talibim diyorum! İnşallah bu dönem bu iş bize geleceğine inanıyorum.

TRABZON'UN NE KADAR GERİ KALDIĞINI ŞEHİR DIŞINA ÇIKINCA GÖRÜYORUM 

Trabzon'da yaşıyoruz. Zaman zaman şehir dışına çıkıyoruz. Diğer şehirlerdeki gelişmeleri, diğer şehirlerdeki sosyal ve fiziksel anlamdaki yapılanmayı daha iyi hissedip gördüğümüz zaman Trabzon'u ne kadar geri kaldığını maalesef müşahade etmiş oluyoruz. Biz artık yaşamımızın belli bir hayatımızın belli bir dönemine geldik. Ama Trabzon'un sadece bir fiziksel yapıdan ibaret olmadığını, buranın bir sosyal kültürel yapısının olduğunu, gelecek gençlerin Trabzon'da kalmasını ve Trabzon'u daha da yukarıya taşımaları için iyi bir Trabzon'un hazırlanması gerektiğini bu nesillere ben iddia ediyorum.

GELECEĞİN TRABZON'UNU KURACAK BİR BAŞKAN SEÇMELİYİZ

Türkay Gümüş gençlerin şehirden göçtüğünü ve geri dönmediğini belirtirken; Belediyeciliği sadece yol yapmak,kanalizasyon, ruhsat vermek anlamının dışında konumlandırmak lazım. Evet Trabzon Büyükşehir Belediyesi büyük bir organizasyon bir yönetim, bir işletmecilik.Trabzon'a birini belediye başkanı yapabilirsin ama gelecek Trabzon'u hazırlayacak birini belediye başkanı yapmak lazım. Bunun içinde öncelikle belediye başkanının bu büyük organizasyonu yönetecek vasıfta olması gerekiyor.

TRABZON'U TRABZON'DAN BİRİ YÖNETMELİ

Türkay Gümüş daha önceki dönemlerde de aday olduğunu fakat Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dışarıdan bir isim olan Murat Zorluoğlu'nu tercih ettiğini söyledi. Gümüş Trabzon'un geri gittiğini ifade ederken 'Trabzon'u damarlarına kadar hisseden biri olarak diyorum ki ya bu sefer Trabzon'u Trabzon'dan birinin yönetmesinin önünü açın' 

TRAFİK VE İŞSİZ SORUNUNA ÇÖZÜM BULACAĞIZ

Ak Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Türkay Gümüş 'Trabzon'da yaşıyoruz. Trabzon'un en büyük sorunlarından bir tanesi trafik sorunu. Bu şehrin trafiğini bir şekilde rahatlatacak sistemi yeniden projelendirip kurmak zorundayız. Sabah iş gidişlerinde ya da akşam iş çıkışlarında Trabzon'un trafiği ciddi manada zorluk çekiyor. Belki büyük şehirlere göre bu tolere edilebilir bir şeydir ama Trabzon insanı biliyorsunuz tez canlıdır. Bir an evvel işine gitmek ister, bir an evvel de hedefine ulaşmak ister. Onun için birincisi bu. Bu trafik sorunu çözeceğiz, ikinci olarakta gençlerin iş sorununu halledeceğiz.Trabzon'un kendi üretebileceği ürünleri var bu ürünlerin gerekli desteklerle üretilip pazarlanamsını sağlarsanız işsizlik ortadan kalkar. Kültür ve Turizm kaynaklarını verimli kullanırsan insanlar iş imkanı bulur ve bu şehirden göçmek zorunda kalmaz.Belediye başkanı olduğumuzda bunlar gibi bir çok projemiz ile inşallah bu sorunu çözeceğiz

HABER: BURAK ÇİMŞİT





 

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap