SON DAKİKA



Haber > Trabzon > Yavuz Aydın 'Türkiye yaşarsa, Türk Dünyası yaşar'

Yavuz Aydın 'Türkiye yaşarsa, Türk Dünyası yaşar'

12 Kasım 2023 Pazar - 16:31




İYİ Parti'den önemli panel: 'Maziden Atiye Milli Yükseliş'





İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in katılımıyla, Parti İçi Eğitim Başkanlığınca Ankara Yenimahalle, Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde 'Maziden Atiye Milli Yükseliş'  adında önemli bir panel gerçekleştirdi.

Panelde, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Prof. Dr. İlber Ortaylı, Prof. Dr. Taşansu Türker, eski Büyükelçi Halil Akıncı, İYİ Parti Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, İYİ Parti Teşkilat Başkanı M.Satuk Buğra Kavuncu, İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yener Yıldırım,İyi Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın parti üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.





TÜRKİYE YAŞARSA, TÜRK DÜNYASI YAŞAR

Panele katılan katılan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın;

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in katılımlarıyla, Parti İçi Eğitim Başkanlığımız tarafından düzenlenen "Maziden Atiye Milli Yükseliş" paneline katılım gösterdik. Türk Milliyetçileri olarak belirtmek isteriz ki; Türkçe, daima bu topraklarda yaşayacak ve var olacaktır. Türkiye yaşarsa, Türk Dünyası yaşar.




HABER:BURAK ÇİMŞİT
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap