SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Trabzon'a hizmete devam edeceğiz!

Trabzon'a hizmete devam edeceğiz!

12 Kasım 2016 Cumartesi - 13:03




AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Türkiye'nin teminatı Trabzon'a hizmete devam edeceklerini bildirdi.





Revi, yaptığı yazılı açıklamada, dün Trabzon'u ziyaret eden Başbakan Binali Yıldırım'a, Trabzon ile alakalı mega projelerin üzerinde durmasından dolayı teşekkür etti.

Başbakan Yıldırım'ın, Kanuni Bulvarı, Şehir Hastanesi, ikinci üniversite ve en önemlisi demiryoluyla ilgili önemli açıklamalarda bulunduğunu anımsatan Revi, şöyle devam etti:

"Başbakanımız, Trabzon'a ayrı bir önem verdiğini, ' Trabzon'un fahri hemşehrisiyim ve bunun ağırlığının farkındayım. 14 yıl boyunca Trabzon'a 14 katrilyon yatırım yaptık. Trabzon daha fazlasına layık, işimiz bitmedi Trabzon'a borcumuz var.' sözleriyle de ayrıca belirtmiş oldu. İşte biz de bu anlayış ile laftan öte icraat gayesiyle bakanlarımız, milletvekillerimiz ve şehrimizin mihenk taşlarıyla iş başındayız."

Revi, Trabzon'un hak ettiği hizmetleri almaya devam edeceğine dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Sayın Başbakanımızın dediği gibi, Trabzon Türkiye'nin teminatıdır. Biz de bu sorumlulukla hareket etmeye çalışıyor ve milletimize hizmet etme gayretinde mesaimizi harcıyoruz. Türkiye'nin teminatı Trabzon'a hizmete devam edeceğiz. Başbakanımızla birlikte şehrimize gelen İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'ya, Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'a, Sağlık Bakanımız Recep Akdağ'a, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Ahmet Arslan'a, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Faruk Özlü'ye, genel başkan yardımcılarımıza Trabzon adına teşekkür ediyorum. Başbakanımız ve bakanlarımızı layıkıyla karşılayan kıymetli hemşehrilerime ise en kalbi duygularımla şükranlarımı sunuyorum. Programda emeği geçen partimizin Trabzon teşkilatına ise ayrıca teşekkür ediyorum."


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap