SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Turizmde hizmet kalitesi artacak

Turizmde hizmet kalitesi artacak

20 Ağustos 2015 Perşembe - 10:51




DOKA’nın Trabzon Yatırım Destek Ofisinde; Yatırım Destek Ofisi faaliyetleri,Trabzon ili yatırım ortamı çalışmaları ve turizm sektörünün durumu, sorunl





Trabzon Valisi ve Doğu Karadeniz Kalkınma Aiansı (DOKA) Yönetim Kurulu Başkanı A. Celil Öz başkanlığında DOKA’nın Trabzon Yatırım Destek Ofisinde; Yatırım Destek Ofisi faaliyetleri,Trabzon ili yatırım ortamı çalışmaları ve turizm sektörünün durumu, sorunları ve tanıtıma yönelik yayın faaliyetleri ile ilgili bir toplantı gerçekleştirildi. Turizm sektöründe hedefi tuturmak için tanıtımların etkili yapılması gerektiğini ifade eden Vali Öz, “DOKA’nın doğrudan faaliyet desteği ile Akçaabat eski tekel binalarında İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) kurulmasıyla turizmin en önemli eksiği olan yetişmiş insan gücü ve girişimciliğin bilimsel yapılmasını hızlandırarak kalifiye eleman açığı da giderilecektir. Turizmin çeşitlendirilmesi için farklı konseptlerle yeni destinasyonlar oluşturacağız. Bu yeni destinasyonları oluştururken mevcut potansiyelin de daha üst noktalara taşınması için de gerekli çalışmaları sürüdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Fatih İSAK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap