SON DAKİKA



Haber > Karadeniz > Ulusal gazete hazzı veriyor

Ulusal gazete hazzı veriyor

02 Temmuz 2016 Cumartesi - 10:05




Gazetemizi ziyaret eden Devlet eski Bakanı Eyüp Aşık, “Karadeniz Gazetesi yıllardır konumu ile bölgenin en önemli kuruluşudur” dedi.





Devlet eski Bakanı Eyüp Aşık, gazetemizi ziyaret etti. Tek-Art Medya Merkezi Yönetim Kurulu Başkanvekili Aydın Kofoğlu ve Genel Koordinatör İbrahim Yüce’ye hayırlı olsun dileklerini ileten Aşık, “Karadeniz Gazetesi ne yazarsa yazsın, hangi içerikle çıkarsa çıksın medya dünyasında beğenilen ve aranılan marka isim olarak her zaman en çok satan gazetedir. Karadeniz Gazetesi bölgenin ulusal gazetesidir. Bu gazete spordan siyasete, ekonomiden sosyal hayata kadar her alanda yaşanan gelişmeleri kamuoyuna sunmada hep lider olmuştur. Trabzonspor gibi haber takip etmekten başka okuyucu aradığı birçok şeyi de bu gazetenin içerisinde bulabiliyor. Karadeniz’i okuyan okurlar da ‘ulusal gazete okuyorum’ hazını alıyorlar, bunu da sağlayan önemli bir kadroya sahiptir” dedi.

KISMEN MUHALEFET

Karadeniz Gazetesi’nin güvenilir bir duruş sergilediğini ifade eden Aşık, şunları söyledi: “İktidara mahkum bir gazete değil. İktidarın lehine de yazsa aleyhine de yazsa bir beklenti kesinlikle yok. Gazete, okuruna bu güveni her zaman veriyor. Yaptığı haberciliğin sadece okurlarına en iyi ve doğru haberleri sunma amacı taşıyan Karadeniz Gazeteci mesleğin gereğini yerine getirirken farklı beklentiler içerisinde hiç olmamıştır. Bu nedenle yayın hayatı hep dengede olmuştur.” Karadeniz Gazetesi’ni ciddi bir medya kuruluşu olarak her zaman kabul ettiğini belirten Aşık, “Karadeniz sahipleri ve çalışanlarıyla olan dostluğumuz bu gazeteye olan ilgimi daha da arttırıyor. Gazete inşallah duruşunu devam ettirir. Ayrıca göreve yeni gelen Sayın Aydın Kofoğlu ve İbrahim Yüce’ye basın hayatında başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap