SON DAKİKA



Haber > Magazin > 2 zeytin için öz annesi öldüresiye dövdü!

2 zeytin için öz annesi öldüresiye dövdü!

02 Haziran 2016 Perşembe - 17:52




Adana'da 7 yaşındaki bir kız çocuğu, bahçedeki ağaçtan 2 zeytin kopardığı gerekçesiyle, öz annesi tarafından acımasızca öldüresiye dövüldü.





Annesi ile babası boşanan ve valeyeti geçici olarak annesine verilen 7 yaşındali küçük kız annesi tarafından akıl almaz bir zulüme uğradı. İddiaya göre kız, dün bahçede oynarken ağaçtaki zeytinlerden 2 tanesini kopardı. Kızının zeytin kopardığını gören anne Oya M., bu duruma tepki göstererek, bahçede onu dövmeye başladı.

Küçük kızın çığlıkları mahalleyi ayağa kaldırdı. Annesinin bir anlık dalgınlığından yararlanan Y.A., bahçe kapısından çıkıp sokağa fırladı.

MAHALLELİLER GÜÇLÜKLE KURTARDI

Öfkesi dinmeyen anne de kızının peşinden koştu ve sokakta yakaladığı kızını dövmeyi sürdürdü. Olaya tanık olan mahalle sakinleri, öfkeli annenin üzerine yürüdü. Küçük kızı güçlükle kurtaran mahalle sakinleri durumu polise bildirdi.

Kadın bu kez kızını dövmesine engel olan mahalle sakinlerine tepki gösterdi. Olay yerine gelen polis, küçük kızı ekip aracına bindirip sokaktan uzaklaştırdı. Polis, Oya M.'yi de gözaltına aldı ve ekip otosuna güçlükle bindirdi.


Anneye mahalle sakinleri gibi yakınları da tepki gösterdi. Olayı duyan baba Ömer A. kızını kurtarmak için eve geldi. A., geldiği evde boşandığı eşinin ailesi ile kavga etti.

PSİKOLOJİK SORUNLARI VAR

Karakola götürülen küçük kızın arkasından giden baba Ömer A., Y.A.'yı kucağına alarak "Tamam yavrum geçti. Seni bir daha bırakmayacağım" diyerek sakinleştirmeye çalıştı. Vücudunda darp izleri bulunan küçük kız sıkı sıkı sarıldığı babasının kucağında sağlık kontrolü için Adli Tıp Birimi'ne götürüldü.

Boşandığı eşinin psikolojik sorunları olduğunu öne süren baba Ömer A., "Boşandık, ama velayet davamız sürüyor. Psikolojisi bozuk olmasa insan evladına bunları yapar mı? Ama artık bitti, kızımı bir daha ona bırakmam" diye konuştu.

Oya M., emniyetteki sorgusunun ardından Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla serbest bırakıldı. Polis olay ile ilgili soruşturmasını sürdürüyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap